Pærevangen 2, 2. MF., 2765 Smørum

2-værelses lejlighed i det eftertragtede pærevangen-kvarter centralt beliggende i Smørum.

- Beliggende kun 1 km fra Smørum Centret og idrætsfaciliteter samt 800 meter fra Måløv Station og busstoppested kun ligger 150 m væk.

- God og brugbar altan med flot udsigt ind over byen.

- Gratis parkeringsplads i parkeringskælderen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne 2-værelses lejlighed på en central beliggenhed i Smørum, tæt på både Smørum Centret samt Måløv Station med en yderst charmerende udsigt ind over Smørum.

Allerede ved ankomsten til området sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Området er en stor blanding af unge, enlige, børnefamilier, par uden børn samt seniorer.

Lejligheden består af en god entre, med adgang til et stort badeværelse, hvor der både er badekar og vaskemaskine. Fra entré går du videre ind i stuen, hvor du har det åbne køkken. Fra stue har du direkte adgang til skøn terrasse, der har monteret en markise, så udsigten kan nydes i næsten alt slags vejr. Desuden et stort soveværelse med stort skab.

Der er tilknyttet et kælderrum til lejligheden og derudover er der også i kælderen cykelparkering.

Endvidere medfølger der en gratis parkeringsplads i parkeringskælderen under bygningen.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til Balsmoseskolen, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, ellers er du kun 800m fra Måløv Station (7-8 min gang), hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan komme på motorvejen kun små 3 km. derfra.

Hvis du sætter pris på en indbydende lejlighed på en af de bedste og mest centrale beliggenheder i Smørum, så er Pærevangen 2, 2. mf bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.