Godtgemt 24, 1. 1., 2880 Bagsværd

Rummelig 3-værelses lejlighed.

- Beliggende centralt i Bagsværd få minutter fra Bagsværd Station og indkøb.

- Oplagt til det unge par, den enlige eller studerende.

- Kort afstand til Bagsværd Sø, Lyngby Sø og Hareskoven.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne fine 3-værelses lejlighed centralt beliggende i Bagsværd.

Allerede fra du ankommer til området ligger du mærke til roen og stemningen. Lejligheden er beliggende øverst for enden, det vil sige maksimalt lys og arealet fra det helt åbne gangareal, foran hoveddøren, har du for dig selv, hvor ingen kommer forbi. Her har du plads til et lille spisebord, hvor du kan nyde solen og måltider i løbet af dagen.

Lejligheden består af en fin entré, hvorfor du har adgang til et pænt køkken med en god løsning med skuffekøleskab- og frys, der giver ekstra bordplads i køkkenet. Derudover har du adgang til det ene af lejlighedens to værelser samt et stort badeværelse, der er blevet udvidet, så der er vaskesøjle med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Fra entré går du ind i den rummelige stue, hvorfra du har adgang til lejlighedens andet værelse.

Ejerforeningen bærer præg af, at den er velholdt med fine opgange med flere grønne områder, hvor solen og samvær med familie og venner kan nydes. Der er lavet nyt tag, lagt isolering på loft samt installeret nye faldstammer i 2019.

Lejligheden har brugsret til kælderrum samt fælles vaskeri.

Med få minutters gang til Bagsværd Station kommer du hurtigt mod København med S-toget eller med bus mod Lyngby eller Ballerup. Dertil finder du også masser af handlemuligheder i Bagsværd Centrum, så der er ikke langt hjem med indkøbsposerne. Derudover er du heller ikke mange minutters gå-gang fra både Bagsværd Sø, Hareskoven og Lyngby Sø.

Lejligheden er perfekt til førstegangskøberen, det unge par, den enlige, forældrekøb eller det ældre par som ønsker en fin lejlighed, centralt i Bagsværd.

Kontakt os på 88626020 for tilmelding til et af vores åbent hus eller til en personlig fremvisning af lejligheden - du vil ikke blive skuffet.