Dalstrøget 87, 3. TV., 2870 Dyssegård

Lejlighed øverst oppe med flot udsigt over byen.

- Sælges inkl. garage.

- Central beliggenhed.

- Svanekøkken fra 2015

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne indbydende lejlighed med en skøn udsigt.
Ejerforeningen er en aktiv ejerforening, som har ansat gårdmænd til at tage sig af de grønne arealer, der bliver passet rigtig fint. Der er indrettet legepladser og de grønne områder inviterer til boldspil eller en tur i haven ved de opsatte borde. I enden er der endda mulighed for en lille nyttehave.
Lejligheden består af en entre, hvorfra der er adgang til lejlighedens andre rum, som er, Svane-køkkenet fra 2015, badeværelse, soveværelse med indbyggede skabe samt stuen. Fra stuen har du udgang til den overdækkede altan, med udsigt ind over byen.

Til lejligheden hører en garage.

Lejligheden ligger på en helt rolig vej i det attraktive Dyssegård. Du er både tæt på Søborg Hovedgades handelsstrøg med mange forretninger, cafeer, specialforretninger og restauranter, men også indkøbsmuligheder lokalt, lige om hjørnet, på Dalstrøget, hvor både Netto og Lidl ligger. Derudover har du kort afstand til S-toget ved Vangede Station, hvor der går busser og du kan bl.a. være på Nørreport på under 15 min. Desuden kan nævnes Nymosen og Utterslev mose i kort afstand derfra.

Hvis du sætter pris på en godt indrettet lejlighed med en udsigt der kan nydes hele året samt ønske om at have en garage, så er Dalstrøget 87, 3. tv. bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.