Hold-An Vej 65, 1., 2750 Ballerup

Villalejlighed centralt beliggende i Ballerup

- Skøn baghave med mange muligheder.

- Egen carport.

- Kort afstand til S-tog, Ballerup Centret, daginstitutioner, skole, indkøb og idrætsfaciliteter.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson udbyder nu Hold-An Vej 65, 1. sal, en villalejlighed med skøn baghave beliggende helt centralt i Ballerup, kun 200 meter fra Ballerup Centret og 300 meter fra S-tog.

Du ankommer til boligen ved at gå gennem døren ved carporten, som hører til boligen. Fra baghaven af har du opgang til lejligheden, og havestykket i baghaven har du brugsret over, altså din egen hyggelige og lukkede have, hvor du kan tilbringe mange timer i gode venner og families lag. En have der har plads til det hele, om det er hyggelige kroge, beplantning, fodboldmål, trampolin eller terrasser. Foran hoveddøren på 1. sal har du et lille repos, hvor du også kan sidde og nyde omgivelserne.

Lejligheden indeholder entre entre, større åbent køkken, hvorfra både spisestue og dagligstue er i åben forbindelse. Derudover et godt soveværelse med altandør samt større badeværelse.

Til ejendommen hører carport og godt loftrum.

Boligen er oplagt til den enlige, unge par eller dem der søger en rigtig fin lejlighed med masser af lys og mange muligheder.

Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.