Ryetvej 63, ST. TH., 3500 Værløse

Indbydende 2-værelses lejlighed centralt i Værløse.

- Skøn udsigt til lille sø.

- Stor terrasse ned til sø, som beboerne især om sommeren bruger.

- Mulighed for at gøre det til en 3-værelses lejlighed


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne lejlighed på Ryetvej 63, st. th. beliggende centralt i Værløse og med en skøn udsigt til en lille sø, hvor ænder og andet fugleliv holder til.

Lejligheden indeholder en entré med opbevarings plads i åben forbindelse til den store stue. I forlængelse af stuen har du et åbent køkken. Derudover har du et badeværelse og et stort værelse.
Ejendommen har gode fællesfaciliteter og gode parkeringsforhold. Dertil er der legeplads på foreningens grønne arealer.
Lejligheden ligger meget centralt og du har få hundrede meter til Værløse Bymidte med gode indkøbsmuligheder, shopping, biograf, restauranter og caféer og S-tog med en lille halv time til Nørreport. Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Derudover tilbydes du masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære, ikke langt for hoveddøren. Om du er til en løbetur eller en gåtur, er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af mountainbike spor der går videre til Furesøen og Bagsværd Sø. Ved Furesøen har du furesøbad med kunstig anlagt strand og badebroer, Søndersø tilbyder badebro og adgang til den gamle Flyvestation Værløse, der i dag er et rekreativt område og så har du også Farum sø tæt på.

Lejligheden giver gode muligheder for at indrette sig. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.