Damholmen 7, 2760 Måløv

Kvalitetsejendom fra Lasse Larsen Huse opført i 2012 med de bedste materialer

- Beliggende i det eftertragtede Søndergårdskvarter med udsigt ud over kunstig anlagt sø.

- Lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Damholmen 7, en kvalitets ejendom bygget af det velrenommerede Lasse Larsen Huse, beliggende på en af de bedste placeringer i Søndergårdskvarteret i Måløv.

Søndergårdskvarterets særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstig anlagt sø/kanal, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København. I den ene ende af kanalen er der fælleshus, i den anden ende af kanalen finder du en lille park kaldet "Pynten", hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Der bliver fisket og sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag søen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Allerede fra du ankommer til boligen, ser du som det første, den lille oase, som Damholmen 7 er beliggende på. Ejendommen ligger sammen med 4 andre på en lille stikvej, med en lille rundkørsel, der giver de bedste forudsætninger for godt naboskab. Derudover bider du mærke i de rene linjer ejendommen og grunden er bygget op omkring, designet med minimum af vedligeholdelse for øje. Den store sten foran boligen skaber rammen for morgenkaffen i solen. Stenen blev gravet op, hvor kælderen er i dag.

Boligen består af 3 plan. Stueplan består af entre, gæstetoilet, viktualierum, bryggers, køkken-alrum og dagligstue. Første sal består af en god størrelse repos, hvor du har den bedste udsigt udover søen og "Pynten", 3 gode værelser, hvor soveværelset er med walk-in-closet, samt badeværelse. Kælderen består af to store disponible rum, der giver mange muligheder for indretning. Kælderen er i fuld højde med gulvvarme, og der er lagt omfangsdræn omkring boligen, så den er tør.

Ejendommen er et lavenergihus, der er opført i 2012, har gulvvarme (også i kælderen), Nilan Comfort ventilationsanlæg, centralstøvsuger, Vølund jordvarmeanlæg, Silhorko vandbehandlingsanlæg til udskillelse af kalk på det varme vand, LK IHC elinstallation, Velfac vinduer, Haro parketgulve, samt Svane køkken og badeværelsesmøbler.

Vær opmærksom på de lave drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.

Til ejendommen hører en dobbelt carport opført i lærketræ med automatisk tænding af lys og med skur. Indkørslen og belægningen i carport er lagt med 8 cm SF sten, som er rammet ind i brosten, sat i beton, hvor regnvand løber væk fra huset.

Til området hører central skraldespandsordning med affaldssortering, brugsret til fælleshus/selskabslokale samt institution (vuggestue og børnehave).

Måløv er en by i udvikling. Du bor under 1000 meter fra Måløv Hovedgade, der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, take-away madsteder, blomsterforretning, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en kvalitetsejendom på en af de bedste beliggenheder i Søndergårdskvarteret, så er Damholmen 7 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.