Søndergårds Allé 31, ST. TV., 2760 Måløv

Indflytningsklar lejlighed i det skønne Søndergårdskvarter.

- Syd-vest vendt terrasse.

- Under 200 meter fra Måløv Station.

- Elevator i bygningen og med kælderrum.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende høje stuelejlighed (der er ingen risiko for forbipasserende kan kikke ind i lejligheden) i Søndergårdskvarteret i Måløv. Søndergårdskvarteret er et nyere boligkvarter fra 2002, der ligger lige syd for Måløv Station. Søndergårds særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstigt anlagt sø/kanal, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København. Der er desuden et nybygget fælleshus, der kan lejes til sociale arrangementer.

Lejligheden indeholder en entre, et åbent køkken i forlængelse af spise-og dagligstue. Derudover har lejligheden to gode værelser og et stort badeværelse. Fra køkkenet har du udgang til den indbydende terrasse, der er hævet, hvor solen kan nydes en stor del af dagen og med udsigt til grønt fællesareal og den kunstig anlagte kanal. I hele stuen og køkkenarealet er der et skønt lysindfald.

Bygningen er et topmoderne lejlighedskompleks opført i 2007 med elevator, parkeringspladser, stort kælderrum samt cykelkælder.

Lejligheden henvender sig både til den unge familie, den enlige samt seniorparret der gerne vil have en skøn beliggenhed og masser af komfort.

Den kunstigt anlagte sø/kanal, strækker sig igennem hele Søndergårdskvarteret. I den ende ved rundkørslen, finder du både en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag søen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor 300 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker (Netto og Meny), Fitness World, Cafe, take-away madsteder, Måløv Kulturhus (bibliotek), S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min) og apotek. Derudover finder du også i Måløv, XL Byg, Jem & Fix, Loop træningscenter, klinik for fysioterapi og stor genbrugsbutik. I Måløv finder du gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en lejlighed i flot stand på en attraktiv beliggenhed, så er Søndergårds Allé 31, st. tv. bestemt et besøg værd.

Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.