Åkandehaven 166, 2765 Smørum

Beliggende for enden af lukket vej på en af de bedste placeringer i Smørum.

- Kun 1 km fra Smørum Centret og Smørum idrætspark og under 2 km fra Måløv Station.

- 400 meter fra Balsmoseskolen hvor der også ligger et stort grønt sportsområde.

- Hyggelig have med overdækket terrasse, hvor "taget" om sommeren består af vindruer.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne villa beliggende på en af de absolut bedste placeringer i Smørum med kort afstand til det hele. Allerede ved ankomsten til området sænker roen sig når du kører ned ad den lukkede villavej. Du fornemmer med det samme at det er et område, hvor man kommer hinanden ved, hilser og passer på hinanden.

Boligen indeholder entre, bryggers, køkken, spise- og dagligstue, stort badeværelse, et toilet samt 3 værelser, hvoraf det ene kan laves om til to, så du i alt får 4 værelser. Hvis nye ejere ønsker, er det lige til at lave et større køkken-alrum, hvor spisestuen støder op til køkkenet i dag.

Boligen ligger meget ugeneret for enden af vejen, og du har sol forskellige steder hele dagen i haven. Især terrassen med vindruerne plantet som tag, giver et speciel stemning, især om sommeren, hvor den kan nydes i gode venner og families lag.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til skoler, institutioner, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Måløv by ligger under 2 km derfra, her er der cafe, blomsterhandler, restauranter, indkøbsmuligheder samt en Fitness World.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, cross-fit til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, ellers er du under 2 km fra Måløv Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, hvor du kan stå af på Vanløse Station og tage metroen videre herfra. Derudover kan du komme på motorvejen kun små 4 km. derfra.

Hvis du sætter pris på en god gedigen villa på en af de mest centrale og attraktive beliggenheder i Smørum, så er Åkandehaven 166 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.