Hasselhaven 48, 3500 Værløse

Indbydende rækkehus fra 2004 beliggende i det skønne og rolige Ryget Skovby

- Tæt på grønne områder som Hareskoven samt Farum- og Søndersø.

- Tæt på Værløse golfklub, Søndersøskolen, svømmehal, institutioner og buslinje til Værløse.

- Børnevenligt område med legeplads lige uden for døren.

- Carport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette indbydende rækkehuse beliggende i det skønne Værløse, Ryget Skovby.

Rækkehuset har både en for-og baghave. Forhaven er med god plads, hvor der udover carport med skur også er et havestykke med plads til havemøbler. Lige ude foran boligen er der en legeplads, hvor børnene frit kan lege i trygge rammer. Baghaven er dejlig ugenert, her kan roen nydes både med en god bog eller i gode venner og families lag.

Boligen består af entre med plads til at hænge jakker og stille skoene. Fra entreen har du adgang til et toilet med vaskesøjle, samt indgang til både køkken og dagligstue. Køkkenet er i åben forbindelse til spisestue, hvorfra du har udgang til baghaven. Dagligstuen er i åben forbindelse til spisestuen.

Første salen består af tre gode værelser samt badeværelse. Fra de to af værelserne har du direkte udgang til en altan, hvor sommeraftenener især kan nydes.

Hasselhaven har en aktiv grundejerforening med blandt andet fastelavns arrangement og sommerfester. Derudover er der legepladsen lige ude foran døren, hvor børnene trygt kan lege.

Boligen er beliggende tæt på Værløse Golfklub Farum sø samt den populære Søndersøskole, hvor der er stisystem til det meste af vejen. Derudover er du i tæt afstand til institution og svømmehal. Du har let adgang til motorvej og der kører en buslinje til Værløse Station på Olaf Becks Alle.

Ejendommen er desuden yderst velbeliggende ikke langt fra Søndersø (med badebro), Hareskoven og naturområdet ved den tidligere flyvestation Værløse. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer, cross eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation.

Hasselhaven 48 skal opleves. Kom til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.