Skolekrogen 117, 3500 Værløse

Moderne indflytningsklar murstensvilla i børnevenligt villakvarter i Værløse.

- Kort afstand til skole, institutioner, s-tog, Furesøen og Hareskoven.

- Nyt Vordinborg køkken samt to nye badeværelser.

- Isoleret garage.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne moderniserede murstensvilla centralt beliggende i Værløse. Ejendommen har gennemgået en større renovering de sidste par år, her kan nævnes Vordingborg køkken med sort sten bordplade, microcement gulv i køkken-alrum, to nye badeværelser med microcement gulve, KUMA corian bordplader, Grohe armatur og bruser, gipslofter i hele huset med nymalede vægge med glasvæv samt LED spots i badeværelser, køkken, bryggers, entre, gang og karnapper.

Boligen indeholder et funktionelt bryggers (med microcement gulv) med opbevaringsplads og vaskefaciliteter samt adgang til loftrum med fuld ganghøjde og meget opbevaringsplads. Derudover består boligen af 4 værelser, 2 badeværelser, køkken-alrum samt stue. Derudover har boligen en ekstra entre/indgang som kan laves om til et 5. værelse, hvis der er behov for dette.

Der er udgang til haven fra både køkken-alrum samt stue.

Haven er nem og overskuelig og har sol hele dagen. Du finder enkelte bede ellers er den helt privat og omkranset af hæk.

Til boligen hører en isoleret garage, med elektrisk port, og et værksted i forlængelse heraf med god opbevaringsplads.

Grundejerforeningen er kendetegnende for godt naboskab med en god og solid økonomi, med årlige traditioner såsom fastelavn og sommerfest på fællesarealerne. Det er et lukket og meget børnevenligt område, med legepladser, og derfor kan børn roligt færdes på vejen, hvor det kun er beboerne der kører. Skole og institution ligger i gå- og cykelafstand og skolegang for de helt små op til 3. klasse foregår på Lillestjernen, og ligger få hundrede meter fra boligen. Syvstjerneskolen for de større børn ligger kun 800 meter derfra. Værløse byder også på masser af idrætsfaciliteter, om det er fodbold, håndbold, badminton, tennis, svømning mv.

Ikke langt for hoveddøren tilbydes masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Furesøen og Bagsværd Sø. Furesøen med furesøbad med kunstig anlagt strand og badebroer,
Indkøb, shopping, biograf, restauranter og caféer ved Værløse Bymidte samt S-tog er kun ca. en kilometer derfra. Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Boligen giver gode muligheder for at indrette sig. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.