Ermelundsvænget 9, 2920 Charlottenlund

Skøn beliggende på blind vej centralt i Charlottenlund

- Mulighed for at sætte sit helt eget præg på din kommende bolig.

- Tæt på både natur, vand og indkøbsmuligheder på Jægersborg Alle og Ordrupvej.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende ejendom beliggende helt centralt i Charlottenlund med tæt til det hele. Her kan nævnes, Bernstorffsparken, Dyrehaven, Øresund, Charlottenlund Fort, badestrand ved Charlottenlund strandpark, Skovshoved Havn, driftige handelsgader på Jægersborg Alle og Ordrupvej.

Fra du drejer ned ad den lille lukkede vej på Ermelundsvænget, mærker du roen og den gode stemning, hvor du hilser på naboerne og man holder øje med hinanden. Et bedre sted finder du ikke til din kommende bolig, velkommen til Ermelundsvænget 9.

Boligen består af bryggers, køkken, 2 badeværelser, 1 toilet, entre, 4 værelser, to stuer samt terrasse og overdækket terrasse.

Boligen trænger til en gennemgående renovation. Til gengæld får du meget bolig for pengene og har alle muligheder for at sætte dit helt eget præg på din kommende bolig.

Til ejendommen hører en carport.

Gentofte kommune er kendt for sin mange tilbud til børn og unge. Derudover er kommuneskatten ret lav.

Hvis du sætter pris på en yderst attraktiv beliggenhed i Charlottenlund tæt på vand, natur og indkøbsmuligheder, så er denne ejendom bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.