Slettebjergvej 4, 2. th., 2750 Ballerup

Centralt beliggende med kort afstand til både bymidten og S-tog.

- Lejlighed med altan, hvor du kan være ugeneret og med udsigt ind mod København.

- Skønt lysindfald i stuen.

- Gode parkeringsforhold.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Slettebjergvej 4 2. th. på en af de mest centrale beliggenheder i Ballerup. Kvarteret er kendetegnet for at være et af Ballerups ældste områder, hvor især Damgårdsparken, med sin beliggenhed, lige rundt om hjørnet er en grøn oase, hvor roen kan nydes og der fx kan spilles tennis eller fodbold.

Lejligheden består af en fin entre, med plads til at hænge overtøj, en stue med et skønt lysindfald og udgang til altan. Fra altanen, hvor du er ugeneret, kan du nyde roen og udsigten ind mod København.
Derudover har lejligheden et fint soveværelse med fuld skabsvæg, badeværelse og køkken.

Ejerforeningen har en fælleshave med græsplæne og en fælles flisegård med adgang til cykelskur og skur til fælles haveredskaber.

Til lejligheden hører både et skur og et kælderrum. Derudover er der et fælles vaskerum med fælles vaskemaskiner. Der er også et fælles tørrerum samt fyrrum. Mulighed for at etablere et ekstra rum/kammer med plads til en seng inde i stuen, der hvor du kommer ind fra entreen.

Inden for gåafstand har du det meste, skoler, restauranter, caféer og dagligvarebutikker. Derudover har du også Ballerup Centret og Ballerup Station, hvorfra du kun har 25 min med tog til Københavns Hovedbanegård.

Gågaden har været igennem en større renovering, hvor området omkring Kirketorvet især giver masser af liv med gode spisesteder, udskænkning og live-musik. Om sommeren bliver der også vist fodbold på storskærm.

En lejlighed, der henvender sig til et bredt publikum i et indbydende kvarter i Ballerup, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.