Smørumnedrevej 24, 2765 Smørum

Charmerende bindingsværkshus i god stand med sjæl og hygge

- Kun 1 km fra Balsmoseskolen og under 1.5 km fra Smørum Centret.

- Nyt køkken fra køkkensnedkeren Boxone med corian bordplade.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette charmerende bindingsværks hus, beliggende centralt i Smørum med et helt fantastisk køkken-alrum, som helt klart skal opleves.

Har du lyst til at bo i Smørum og samtidig have landlig idyl, er du kommet rette sted. Her finder du sjæl, hygge og ro med plads til familien, med det naturlige samlingspunkt i køkkenet, og den skønneste træterrasse med morgensol, med store jordbærbed. Lige meget hvor du kikker ud af huset er der grønt.
Du er tæt på marker, med alle de gode gå-ture muligheder det giver.

Boligen består i stueplan af entré, bryggers, værelse, badeværelse og det helt igennem fantastiske køkken-alrum, hvor der i forlængelse deraf er placeret en sofa. Førstesalen består af et repos, der bruges som dagligstue, samt to værelser.

Køkkenet er knap 4 år gammelt og er fra køkkensnedkeren Boxone med en corian bordplade. Pejsen er fra samme tid og er fra Pejsestuen. Af andre forbedringer kan nævnes, tag på den oprindelige bygning og den lille tilbygning (vaskerummet) er 2 år gammelt, taget på tilbygningen med tag og tagvinduer er 14-15 år gammelt.

Der er fibernet i boligen.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det er uanset om du skal til Balsmoseskolen, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, og du er kun 1.5 km fra Kildedal Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan ligeledes nemt komme på motorvejen.

Hvis du sætter pris på et charmerende bindingsværks hus i god stand beliggende et attraktivt sted i Smørum, så er Smørumnedrevej 24 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.