Skebjergvej 5, 2765 Smørum

Flot renoveret og indflytningsklar villa

- Stort køkken i åbent forbindelse til både spise- og dagligstue.

- Flot velanlagt indgangsparti med plads til flere biler samt muret garage.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende villa beliggende i Smørum tæt på det hele.

Ejendommen har gennem de sidste år gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag fuldstændigt indflytningsklar med flot pudsede facade, spartlede vægge, gipslofter, plankeparketgulve, Vordingborg køkken og badeværelse. Der er en rød tråd igennem hele huset, her kan blandt andet nævnes, at det er samme skabe i entre og på det ene værelse, som i køkkenet.

Ejendommen består af en entre, der går ud i en fordelingsgang, hvorfra du har adgang til boligens tre værelser og badeværelse. Derudover består boligen af et stort Vordingborg køkken i åben forbindelse til den store spise-og dagligstue. Køkken og stueområdet er husets nerve, hvor der både er plads til hygge, men også til større selskaber. Fra stue har du udgang til terrasse.

Til ejendommen hører en muret garage med tilhørende rum bag. Desuden velanlagt indkørselsparti samt stenbelagt terrasse med markise og græsplæne.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det er uanset om du skal til skoler, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, og du er kun 1.5 km fra Kildedal Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan ligeledes nemt komme på motorvejen.

Hvis du sætter pris på en indflytningsklar villa med mange fine detaljer, så er Skebjergvej 5 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.