Birkedal 19, 2800 Kongens Lyngby

Beliggende i det eftertragtede mellem Lyngby

- Kort afstand til Lyngby og Bagsværd Sø, Hareskoven og Lyngby Station og Centrum, kun 2 km derfra.

- Beliggende på helt stille og lukket vej med godt naboskab.

- Charmerende bolig med oprindelig 50'er stil med hensyn til døre, vinduer og gulve.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne villa beliggende på en stille og lukket vej, hvor roen kan nydes og børnene færdes frit. Ejendommens placering betyder kort afstand til Lyngby Sø, Bagsværd Sø, Hareskoven og Lyngby Station og Centrum. Hvis man har børn er Bagsværd Kostskole, der er en meget populær privat skole, kun 2.5 km derfra.

På BBR siger Ejendommen 112 kvm, men du får meget mere for pengene. Kælderen er nemlig total istandsat (der er ikke fuld højde i kælderen), og giver 62 kvm ekstra, som kan bruges til lige netop det du ønsker. I kælderen er der etableret et nyt badeværelse (med gulvvarme). Derudover to gode rum. Hele kælderen er oprettet i niveau før pålægning af fliser. Derudover er alle vægge pudset op og malet hvide, der er lavet nye el-installationer i kælderen og gjort plads til køleskab og vaskemaskine og tørretumbler.

Allerede når du ankommer til boligen bliver du opmærksom på roen, hvor naboskabet er godt og man passer på hinanden. Desuden er der masser af muligheder for parkeringspladser. Ejendommen indeholder i stueplan en entre, badeværelse, køkken-alrum i åben forbindelse til dagligstuen. Første salen består af 3 værelser samt mulighed for at etablere et toilet/badeværelse hvis ønskes. Alt i alt er ejendommen rigtig godt indrettet med de mange muligheder, der også ligger i kælderen.

Haven er endnu en af boligens plusser, den er lukket hele vejen rundt, ugenert og så er der sol hele dagen i haven og på terrassen. Helt igennem en have, der giver de bedste muligheder for hyggelige stunder i venner og families selskab.

Irma, Netto og Rema1000 ligger inden for kort afstand. Naturen er nærmest lige i baghaven og Hareskoven giver masser af muligheder til gå-eller løbeture eller cykle på de mange mountainbikeruter der er.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Udover Lyngby Station ligger både Stengården Station og Bagsværd Station få km derfra), Hillerødmotorvejen eller du kan cykle til København på supercykelstien. Lyngby centrum med hovedgaden, Lyngby Storcenter og Magasin ligger kun 2 km derfra.

Hvis du sætter pris på en ejendom, med masser af muligheder på en helt igennem skøn beliggenhed og tæt på det hele, med godt naboskab så er Birkedal 19, bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.