Bregnevej 22, 3500 Værløse

Ét-plans villa med indbydende stuer og køkken-alrum med fantastisk lysindfald.

- 5 store værelser med gæsteafdeling.

- Beliggende i det eftertragtede Blomsterkvarter tæt på både Søndersø og Hareskoven.

- Lukket område centralt beliggende i Værløse og under 1 km fra Værløse Bymidte der har S-tog station.

Den modernistiske villa midt i Værløses blomsterkvarter.
Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har fornøjelsen at udbyde denne behagelige arkitekttegnede ejendom på en af de bedste beliggenheder i Blomsterkvarteret.
Huset byder på en entre med ovenlys, flot kontor/gæsteværelse og gæstetoilet med bruseniche, der åbner op mod den højloftede, lyse og rummelig stue. Det store køkken-alrum er et rigtigt samtalekøkken, der indbyder til samling af familien og mange gæster, hvor hyggen kan nydes i fulde drag. Udgang til syd/vest vent, meget ugenert terrasse. Køkkenet er åbent og lyst med flot ovenlys og masser af arbejdsplads og skabsrum. Soveafdelingen består af fire store værelser der er separeret af et badeværelse med muret bruseafsnit og ovenlys samt et bryggers med udgang til gårdhaven.

Fra du ankommer til området, bider du mærke i roen der sænker sig i kvarteret, hvor ejendommen er placeret på en af de bedste beliggenheder i området. Du bliver budt velkommen op af den store fliseindkørsel med plads til flere biler, hvor der også både er garage og skur samt ekstra rum i forlængelse af garagen. Haven består af flere hyggekroge, herunder en stor terrasse, der giver de bedste vilkår for mange hyggelige timer om sommeren i gode venner og familiers lag med en kop kaffe eller et glas vin.

Til ejendommen hører en carport. Taget er fra 2002.

Ejendommen ligger kun 7-8 min gå-gang fra Søndersø hvor du kan gå tur hele året rundt. Om sommeren kan du efter en gåtur eller en løbetur, slutte af med en svømmetur fra badebroen.
Derudover er der inden for kort afstand mulighed for at dyrke aktiviteter så forskellige steder som Værløse svømmehal, Søndersøhallen, idrætsforeninger, sejlklubben ved Furesøen samt ridning.

Blomsterkvarteret er et yderst eftertragtet kvarter i Værløse, og er et lukket og meget børnevenligt område, hvor børn roligt kan færdes på vejen, da det kun er beboerne der kører. Søndersøskolen og daginstitution ligger i gå- og cykelafstand under 500 meter derfra. Fitness World ligger 200 meter fra boligen og Værløse Bymidte er under 1 km derfra med gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, kulturstedet Galaksen, hvor der afholdes koncerter og stand-up og Værløse S-tog med under 30 min til Nørreport Station. Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Boligen er oplagt til familien, der ønsker en stor bolig hvor der både er plads til børn, overnattende gæster og mulighed for at have separat arbejdsværelse. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.