Christianshvilevej 8, ST., 2920 Charlottenlund

Indbydende 4 værelses lejlighed med New Yorker stil centralt i Charlottenlund

- Beliggende på lille lukket vej med gode parkeringsforhold og Christianshavnerstemning

- Udgang direkte fra køkken-alrum til fælles have-areal.

- Tæt på både Jægersborg Alle og Ordrupvej med et stort udvalg af specialbutikker

- Lave fællesudgifter

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende lejlighed beliggende helt centralt i Charlottenlund med tæt til det hele. Her kan nævnes, Charlottenlund Slotspark, Bernstorffsparken, Dyrehaven, Øresund, Charlottenlund Fort, strand, Skovshoved Havn, driftige handelsgader på Jægersborg Alle og Ordrupvej.

Fra du drejer ned ad den lille lukkede Christianshvilevej, bliver du et kort øjeblik taget tilbage i tid, idet du bliver mødt af en rigtig Christianshavnerstemning med de pæne og forskelligefarvede ejendomme.
Lejlighedens omdrejningspunkt er køkken-alrummet med åben forbindelse til stuen, hvor den bare mur skaber en New-Yorker stemning. Fra køkken-alrummet har du direkte udgang til en lille have (der tilhører ejerforeningen, men i praksis kun benyttes af nuværende sælgere). Haven giver en ekstra dimension til lejligheden og nuværende ejere har nydt mange gode sommerdage i haven med gode venner og familie.

Derudover indeholder lejligheden en entre med plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til et badeværelse med vaskesøjle og god plads i brusenichen. Fra entre er der adgang til soveværelse og yderligere to værelser. Væggen imellem de to værelser (hvoraf det ene er et gennemgangsværelse) kan tages ned, hvis ønsket i stedet er et stort værelse.

Til lejligheden hører et kælderrum og der er også mulighed for vaske-og tørrefaciliteter i kælderen.

Gentofte kommune er kendt for sin mange tilbud til børn og unge. Derudover er kommuneskatten ret lav.

Lejligheden er oplagt til både enlige, familier samt seniorer.

Eneste årsag til, at sælger flytter er, at lejligheden er blevet for lille til deres familie.

Hvis du sætter pris på en indbydende lejlighed i hjertet af Charlottenlund tæt på vand, natur og indkøbsmuligheder, så er denne lejlighed bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.