Trongårdsparken 53, 2800 Kongens Lyngby

Beliggende i det eftertragtede Fortunen

- Kort afstand til Dyrehaven, Klampenborg Galopbane, Dyrehavsbakken og Lyngby Centrum.

- Beliggende på helt stille og lukket vej med godt naboskab.

- Charmerende ét-plans villa i oprindelig 60'er stil med mange muligheder.

- Trongårdsskolen ligger kun 300 meter derfra.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne villa beliggende på en stille og lukket vej, hvor roen kan nydes og børnene færdes frit. Ejendommens placering med kort afstand til handelsstrøg og natur er ideel for både børnefamilien og seniorparret.

Allerede når du ankommer til boligen bliver du opmærksom på roen, hvor naboskabet er godt og man passer på hinanden. Desuden er der rig mulighed for parkering. Ejendommen indeholder entre, badeværelse, toilet, meget stor opholdsstue, pejsestue, bryggers, køkken og to værelser (hvor der er fin mulighed for etablering af flere værelser).

Boligen har en charmerende overdækket atrium-gård, en havestue, garage med tilhørende skur samt et ekstra skur.

Haven er en af boligens plusser, den er charmerende og ugenert, lige til at gå til og er lukket hele vejen rundt. Der er plads til både fodboldmål og trampolin. Helt igennem en have, med to terrasser, der giver de bedste muligheder for hyggelige stunder i venner og families selskab

Der er hjemfaldspligt på ejendommen, som sælger indfrier i forbindelse med handelen.

Ejendommen står i original stand og der skal påregnes en større renovering.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Lyngby Station) eller Helsingørmotorvejen. Lyngby centrum med hovedgaden, Lyngby Storcenter og Magasin ligger kun et par km derfra.

Hvis du sætter pris på en ejendom, med masser af muligheder på en attraktiv beliggenhed og tæt på det hele, med godt naboskab, så er Trongårdsparken 53, bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.