Viemosebro 7, 2610 Rødovre

Rummelig villa på koteletgrund med hyggelig og nem have.

- God beliggenhed i Islev på blind og rolig villavej.

- Tæt på skole, institutioner, indkøb og grønne områder.

- Velholdt bolig der dog trænger til modernisering.

- Oplagt til børnefamilien.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har fornøjelsen af at udbyde denne fine villa i Rødovre. Boligen er velholdt og har kun haft en ejer gennem hele sin levetid.

Boligen indeholder et vindfang og en stor og rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Herfra finder du en fin dagligstue med god plads til både sofaafdeling og spisestue samt udgang til en pæn stenterrasse og hyggelig have med masser af sol. Fra stuen er der direkte adgang til et stort funktionelt køkken. Her har du god plads til spiseafdeling og et stort køkken. Ønsker du et helt åbent køkken er der også mulighed for dette. Stueplan indeholder herudover et gæstetoilet samt et mindre værelse som er oplagt til kontor eller gæsteværelse.
På 1. sal finder du to gode børneværelse med plads til seng, skrivebord og skab, et meget stort soveværelse med altan samt et badeværelse med både bruseniche og badekar.
Bevæger du dig ned i kælderen finder du et vaskerum med vaskefaciliteter og gasfyr, et hobbyrum med god opbevaringsplads samt en gildestue som kan bruges til legerum, overnattende gæster eller teenage-afdeling. Fra Hobbyrummet er der adgang via udvendig kældertrappe.

Haven er hyggelig og ugenert fra naboer pga. de stedsegrønne buske og der er rigelige af plads til at børnene kan boltre sig med f.eks. trampolin og fodboldmål. På stenterrassen kan frokost og aftensmad nydes, mens solen skinner eftermiddag og aften.

Til boligen finder du også en god carport og skur til opbevaring.

Boligen er oplagt til børnefamilien der ønsker en rolig villavej med gode muligheder for at indrette sig i og sætte sit eget præg på sit nye hjem.

Der findes et aktivt idrætsmiljø i Rødovre og du har kun 550 m til en af Rødovre Kommunes største idrætsforeninger med blandt andet fodbold-, gymnastik- og svømmeafdeling.

Fra boligen er der ikke langt til gode indkøbsmuligheder, Islev Skole, Islev badet samt grønne områder såsom Vestvolden med gode gå/løbe- og cykelruter. Big Shoppingcenter samt Rødovre Centrum ligger heller ikke langt derfra. Derudover er der heller ikke langt til offentlig transport, både Herlev Station, bus og motorvejen nås hurtigt og nemt.

Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller fremvisning. Boligen er helt bestemt et syn værd.