Nøddelunden 158, Lille Smørum, 2765 Smørum

Beliggende i det eftertragtede rækkehusmiljø, Nøddelunden i Smørum.

- Skøn og solrig stenbelagt baghave.

- Tæt på indkøb, skole, daginstitutioner og offentlig transport.

- Under 30 min fra København.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette charmerende rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum. Har du et ønske om at bo i et flot rækkehus, der er nem at vedligeholde og med en hyggelig have, så er dette rækkehus et oplagt bud.

Allerede ved ankomsten til Nøddelunden sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Området er en stor blanding af børnefamilier, par uden børn samt seniorer.

Ejendommen består af en rummelig klinkebelagt entre med trappe til 1. sal. Dejligt åbent køkken, som fremtræder lyst og velholdt med stor køl/frys, og indbydende og ligeledes lys opholdsstue med moderne hvidmalet parketgulve. Fra stuen er der direkte udgang til sydvendt overdækket fliseterrasse og ugeneret have mod syd/vest.
Første salen består af et stort soveværelse med godt lysindfald og god skabsplads samt yderligere to gode værelser, der egner sig til kontor eller børneværelser. Desuden er boligens pæne og store badeværelse placeret på 1. salen.

Rækkehuset er en del af grundejerforeningen "Nøddeparken", der er velset forening med styr på tingene. Foreningen henvender sig til både børnefamilier, såvel som de lidt ældre der ønsker at bo i roligt og ugenerede område. Parkeringsforholdene er ligeledes ideelle og der er også altid plads til gæster.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til børnehuset regnbueskytten eller Søagerskolen, der begge ligger 300 meter derfra eller i Netto, som ligger 600 meter derfra. Derudover kan du også via stisystemet komme til både biblioteket og Smørum Centret, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan komme på motorvejen kun små 4 km. derfra.

Hvis du sætter pris på et charmerende og attraktivt rækkehus på en af de bedste beliggenheder i Smørum, så er Nøddelunden 158 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.