Sandbjergvej 6B, 2970 Hørsholm

Skøn dobbeltmuret villa med rødt tegltag opført i 2000.

- Cykel/gåafstand til den smukke natur i Rude Skov med vandre- og ridestier samt MTB spor.

- Høsterkøb landsbyskole samt Sjælsøskolen kun få km væk.

- Tæt på Vedbæk havn og strand.

- Stor indbydende og solrig have med flere terrasser.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne velholdte villa fra 2000, beliggende i Sandbjerg mellem Vedbæk og Hørsholm. Her har familien alt hvad hjertet begærer, inden for få km., det uanset om I vil til Hørsholm med den hyggelig handelsgade og shopping center, Vedbæk eller Rungsted havn og strand eller gå eller cykelture i Rude Skov. Derudover er der blot 25 min i bil til Rådhuspladsen.

Ejendommen, som er dobbeltmuret med rødt tegltag, er beliggende på en 1875m2 stor solrig grund med luft til naboer og god plads til udeliv og hygge i haven eller på én af de mange terrasser og hyggelig gårdmiljø med vandkunst.

Området i og omkring Sandbjerg præges af marker og hestefolde, og ejendommen ligger på en lille blind sidevej, som er en del af Sandbjergvej, men uden gennemkørende trafik, så her kan børn trygt lege og bevæge sig rundt. Høsterkøb landsbyskole og Sjælsøskolen er kun få km væk, og cykler man ikke til skole, stopper skolebussen kun 100 meter fra ejendommen.

Desuden er der anlagt en flot indkørsel med granitskærver, muret søjler med smedejernslåger, automatik og samtaleanlæg. Derudover kan nævnes, at græsset i haven ved den store dobbeltlåge til haven, også er armeret, så det er muligt at køre campingvogn eller bådtrailer ind på grunden uden at ødelægge græsplæne eller synke i, når jorden er våd eller i regnvejr.

Ejendommen indeholder i stueplan en entre, badeværelse, bryggers med plads til det hele, trappeopgang til 1. sal samt køkken-alrum og i åben forbindelse hertil en vinkel dagligstue med brændeovn. Fra både køkken-alrummet og dagligstuen har du udgang til den østvendte terrasse, hvor du kan nyde morgensolen og de sommerdage, hvor det senere på dagen er tiltrængt at sidde i skyggen. Fra dagligstuen har du også udgang til anden terrasse, som er vestvendt (på den anden side af huset), hvor du kan nyde solen fra over middag og til den går ned. Og ude i haven er der anlagt en stor solterrasse, hvor der er sol hele dagen og til sen sommeraften og solen går ned. Der er terrasser til alle behov og mulighed for at nyde mange gode stunder i familie og venners lag.

Første salen består af et repos med hjemmearbejdsplads, forældresoveværelse med skabe og 2 hyggelige mindre børneværelser ligeledes med skabe, samt et nyere badeværelse. Der er integrerede loftbelysninger med dæmp i alle rum samt PDS-stik til teknik.

Der er dobbelt carport og isoleret udhus med trappelem til praktisk opbevaringsloft over udhus/carport. Desuden er der et stort anvendeligt haveskur i bagenden af grunden, som ejer selv opført (ikke godkendt/BBR-registreret), hvor der er installeret lys og strøm, som byder på mange anvendelsesmuligheder og hyggeskur for de unge, når der tændes bål på den store bålplads i haven.

For nuværende er der en 90 Mbps hybrid internet forbindelse fra YouSee. Der ligger dog fiber i vejen som bl.a. Kviknet tilbyder med gratis oprettelse ved min. 6 mdr. aftale til 299,- kr./md.

Køber har endvidere mulighed for at tilkøbe det indhegnede jordstykke overfor ejendommen, som er på godt 1000 m2 og ejes også af sælger. Jordstykket byder på mulighed for mindre dyrehold og der forligger byggetilladelse til opførsel af stald med 2 bokse, 1 foderrum samt overdækket pusleområde.

Hvis I sætter pris på en velholdt og indflytningsklar ejendom tæt på det hele, og med en solrig grund, så er Sandbjergvej 6B bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os for personlig fremvisning på telefon 8862 6020 eller e-mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.