Digterparken 100, 2750 Ballerup

Stor bolig med 7 værelser udover stuer

- Dobbelt garage

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson udbyder nu Digterparken 100, som henvender sig til familien der ønsker meget plads og mange værelser. Det er ikke mange boliger der kan tilbyde 7 værelser.

Boligen indeholder i stueplan entre, 2 badeværelser, 3 værelser i forlængelse af de to badeværelser, køkken, bryggers, to yderligere værelser, spisestue i åben forbindelse til dagligstue.

Fra stue går en vindeltrappe op til førstesal, der består af to store værelser, hvoraf det ene har udgang til overdækket altan.

Fra stue har du direkte udgang til den overdækket terrasse, hvor man kan nyde de gode sommeraftener uanset om det regner eller duggen kommer. Herfra kan du også nyde synet af den charmerende have.

Til boligen er der gode parkeringsforhold i form af en stor dobbelt garage og ekstra parkeringspladser foran garagen.

Boligen trænger til istandsættelse.

Boligen er oplagt til den store familie med enten små eller store børn, både på grund af alle de hyggelige stunder du får med haven, men også grundet boligens størrelse og indretning, der fx giver mulighed for at indrette 1. salen som forældre eller teenageafdeling.

Digterparken er et lukket og børnevenligt kvarter med grønne områder. Der er kort afstand til både centrum, skole, daginstitutioner, offentlig transport og let adgang til motorvejen. Rema 1000 ligger helt tæt på, som har åbent ugens 7 dage.

En dejlig familiebolig i et skønt kvarter i Ballerup, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.