Jonstruphøj 20, 3500 Værløse

Unik beliggenhed med den mest fantastiske udsigt til sø og skov.

- To nye badeværelser.

- Beliggende i det eftertragtede Jonstrup i Værløse på en lukket vej med godt naboskab.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Jonstruphøj 20, som med sit fantastisk view direkte udover sø og med Hareskoven i baggrunden må tage titlen som bedste beliggenhed i mange km afstand. Derudover har du næsten Søndersø og den tidligere flyvestation Værløse som nærmeste naboer.

Allerede fra du ankommer til boligen bliver du imponeret over udsigten, du oplever hvordan det føles som at søen og den skønne natur trænger helt ind i stuen. Når du sidder i stuen på første sal, giver søen en fornemmelse af, at den fortsætter ind under huset og at du er helt alene med naturen i skoven.
Når du kører mod boligen en aftentime, oplever du lysene fra de gamle runde lamper langs alle rækkerne og skovens dybe mørke ro, kører du hjem til en virkelig hyggelig "hule".

Boligen har en optimal indretning med entré, køkken, badeværelse og stuer på 1. sal samt værelser og badeværelse i underetagen. Boligen indeholder i stueplan en stor entre (hvor der ville kunne etableres et ekstra lille værelse) nyt badeværelse, HTH køkken fra 2011, samt spise-og dagligstue. Underetagen består af 2 værelser med direkte udgang til den ny terrasse, et nyt badeværelse, bryggers og et ekstra rum, som i dag benyttes som soveværelse.

Af forbedringer kan nævnes, to nye badeværelser (fra henholdsvis 2017+2018), ny stor terrasse fra 2018 ud til søen, to nye varmepumper fra 2018 der giver et godt indeklima (de to varmepumper er varmekilden i boligen, der er placeret én på hvert niveau), tag på carport og hovedhus fra 2013 (med 15 års garanti fra Icopal), BWT anlæg fra 2019, ekstra skur bygget på udendørs ved carporten, nye vinduer og døre udskiftet i 2019 (bortset fra hoveddør og vinduespartier i stuen), endegavl isoleret udvendigt med 440 mm på noget af væggen og 220 på resten i 2018, nedgravet dræn i 2018 og så er der monteret lade-stander til elbil.

Ejendommen har en skøn beliggenhed på en lukket vej, hvor naboskabet er i højsædet og børn kan rende rundt med legekammerater uden at bekymre sig om trafik.

I Jonstrup ligger Jonstrup Skole (afdeling af Lille Værløse Skole), der har en tilhørende FFO som har en afdeling fra 0-2 klasse samt Egeskolen (Furesøs 10. klasse). Hertil findes også lilleskolen, Ballerup Ny Skole, som dækker 0-9 klasse, som kan udforskes kun få minutters gang fra ejendommen via skoven. Desuden har du vuggestue/børnehave få hundrede meter fra ejendommen.

Ejendommen er yderst velbeliggende med få minutters gang fra Hareskoven, naturområdet ved den tidligere flyvestation Værløse, indkøb (Rema 1000) og Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård, der er kendt langt udover lokalområdet. Jonstrup er desuden en bydel i udvikling. Lige uden for hoveddøren tilbydes altså masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation - som i dag er et rekreativt område.

Hvis du ønsker den skønneste beliggenhed med en udsigt, som du ikke får andre steder samt fuldstændig ro og ønsker at bo helt tæt på naturen så er Jonstruphøj 20 boligen du skal besøge. Vi glæder os til at se dig på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.