Myrholmen 13, 2760 Måløv

Rækkehus fra 2004 med flot udsigt ned over Kongemosen.

- Skønt lysindfald i hele boligen, især i stueplan, hvor der er lysindfald fra begge sider af boligen.

- Lille enklave med 17 rækkehuse med godt naboskab og fælles legeplads.

- Beliggende i det eftertragtede Søndergårdskvarter med kunstig anlagt kanal.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Myrholmen 13, et rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Søndergårdskvarteret i Måløv.

Rækkehuset er beliggende yderst i Søndergårdskvarteret med udsigt ud til grønne arealer og Kongemosen. Naboskabet er værdsat, der holdes blandt andet sommerfest, foreningen har sin egen Facebook side og der er også en legeplads, med sandkasse, gyngestativ og legehus til børnene.

Søndergårdskvarterets særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstig anlagt kanal/sø, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København. I den ene ende af kanalen er der fælleshus, i den anden ende finder du en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag kanalen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Allerede fra du ankommer til boligen, ser du som det første den flotte udsigt til det grønne område og Kongemosen. Forhaven er østvendt og her kan du nyde morgenmaden i weekenden i morgensolen eller sidde og nyde de behagelige sommeraftener på de rigtig varme sommerdage.

Stueplan består af éntre, hvorfra du har adgang til et mindre toilet samt indgang til den store og lyse stue, som både består af daglig- og spisestue. I forlængelse af spisestuen er det åbne køkken. Fra spisestuen har du udgang til den hyggelige baghave, hvor der både er plads til gæster ved havebordet eller i loungemøblerne. Herfra kan du nyde de skønne sommeraftener og hvis det bliver nødvendigt, kan du trække den 6 meter brede markise ud.

Fra stueplan har du opgang til 1. salen, der består af et mindre repos, 2 fine værelser, et stort soveværelse samt et stort badeværelse, som blev renoveret sidste år. Fra både badeværelse og soveværelse har du udkig til det grønne område og Kongemosen.

Rækkehuset, der er opført i 2004, har gulvvarme i hele huset samt Genvex anlæg. Der er fuld højde på 1. sal samt fuldt loftrum til opbevaring. Til ejendommen hører et skur på 7 kvm.
Vær opmærksom på, at der er lave drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.

Til de 17 rækkehuse hører der 34 parkeringspladser til, så der er rigeligt med pladser til beboerne og gæster. Fællesarealet er anlagt efter parkeringspladserne, så børnene kan færdes og lege frit på områdets egen legeplads.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 1000 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, blomsterforretning, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Kig forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.