Søholmen 12, 2760 Måløv

Sjældent udbudt nyt Lind & Risør rækkehus fra 2016 med skønt lysindfald.

- Beliggende i det eftertragtede Søndergårdskvarter med kunstig anlagt kanal og med udsigt til denne.

- Charmerende for-og baghave samt skøn altan på 1. sal, hvor det sidste af aftensolen kan nydes.

- Godt fællesmiljø i flotte omgivelser.

- Mulighed for nemt at etablere et 3. værelse

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette skønne nye rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Søndergårdskvarteret i Måløv. Søndergårdskvarteret er et nyere boligkvarter fra 2002, der ligger lige syd for Måløv Station. Søndergårds særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstig anlagt kanal/sø, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København.

Allerede ved ankomsten til området bliver du mødt af 27 flotte rækkehuse anlagt i deres egen lille enklave med fælles parkeringspladser. Her har du mulighed for at hilse på dine naboer, som består af primært børnefamilier, men også par uden børn. Naboskabet er værdsat og man hjælper hinanden.

Straks fra du kommer hen til ejendommen lægger du mærke til den charmerende og store forhave. Fra du træder ind ad hoveddøren til Søholmen 12 mærker du den gode stemning og kvaliteten i boligen. Derudover oplever du masser af naturligt lys og en anderledes og spændende planløsning, der både appellerer til familien med 1 eller to børn eller til seniorparret. Stueplan består af entre, badeværelse, stort køkken-alrum med direkte udgang til baghaven samt et værelse. Fra køkken-alrum går du op på 1. sal, der består af en imponerende stor dagligstue, med et helt fantastisk lysindfald og hvor du har direkte udgang til altanen fra dagligstuen. Derudover består 1. salen af et værelse samt et stort badeværelse. Hvis du ønsker et tredje værelse i boligen kan dette uden problemer etableres på 1. sal (se den alternative plantegning på vores hjemmeside).

Rækkehuset, som er opført i 2016, har gulvvarme i hele huset samt genvex anlæg. Der er desuden lave drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.

Samlingspunktet i huset er både det indbydende køkken-alrum samt den store dagligstue på 1. sal, med et skønt lysindfald, hvor du har direkte udgang til den mindre altan, hvor eftermiddags-og aftensolen kan nydes. Badeværelserne på hvert plan er også nogle af plusserne ved rækkehuset - for ikke at forglemme den hyggelig for-og baghave.

70 meter fra boligen ligger kanalen, som du har udsigt til fra 1. salen, der strækker sig igennem Søndergårdskvarteret. I den ene ende af kanalen er der fælleshus, i den anden ende finder du en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag kanalen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 500 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, blomsterforretning, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på et flot og attraktivt rækkehus på en af de bedste beliggenheder i Søndergårdskvarteret, så er Søholmen 12 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.