Kløvervænget 12, 3650 Ølstykke

Beliggende med skøn udsigt udover marker.

- Villa i god stand med stort køkken-alrum og nyt HTH køkken fra 2013.

- Dobbelt carport samt garage.

- Skøn stor sydvendt terrasse udover carport med adgang direkte fra stuen.

- Kun 1 km fra Ølstykke Station og tæt på Maglehøjskolen, institutioner samt daglige indkøbsmuligheder.

- Fire værelser med mulighed for at lave et femte værelse.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne flotte villa beliggende på en charmerende og central placering i Ølstykke Stationsby med kort afstand til det meste.

Allerede ved ankomsten til boligen sænker roen sig når du kører ned ad den hyggelige villavej og hører fuglene kvidrer, og du med det samme fornemmer et område, hvor man kommer hinanden ved og passer på hinanden.

Boligen indeholder to entréer, to badeværelser, tre værelser samt et meget stort fjerde værelse som kan deles op i to, så boligen får 5 værelser. Derudover et stort køkken-alrum og dagligstue. Fra det store værelse har du udgang til en træterrasse hvor morgensolen og udsigten udover markerne kan nydes. Fra køkken-alrummet/stuen har du udgang til boligens anden terrasse.

Boligen henvender sig til dem der sætter pris på en indflytningsklar bolig med skøn udsigt udover marker, dobbelt carport, garage og så de to terrasser, træterrassen hvor morgensolen kan nydes og så den meget store sydvendte terrasse som indbyder til at nyde eftermiddage og aftener om sommeren med familie og venner.

Der findes et aktivt idrætsmiljø i Ølstykke og du har kun 2.5 km til Ølstykke hallen, idrætsanlægget, svømmehallen og tennisanlægget.

Boligen er beliggende i det charmerende Ølstykke Stationsby med kort afstand til Maglehøjskolen, børneinstitution, daglige indkøb i Fakta eller Rema1000. Ønsker du natur, ligger området ved Skenkelsø kort derfra. Ølstykke Station ligger kun 1 km derfra, hvor du både kan tage H-og C-toget.

Hvis du sætter pris på en god gedigen villa på en af de mest centrale og attraktive beliggenheder i Ølstykke, så er Kløvervænget 12 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.