Frederiksdalsvej 8C, ST. TH., 2830 Virum

Totalistandsat 3 værelseslejlighed med nyt køkken og badeværelse.

- Med altan og hyggeligt fællesområde samt mulighed for parkering

- Centralt beliggende i Virum med kort afstand til DTU, Virum Station, Geels Skov og Furesøen

- Oplagt delelejlighed eller forældrekøb

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu den fornøjelse at udbyde denne totalistandsatte 3 værelses lejlighed, centralt beliggende i Virum med kun 450 meter til Virum station, kort afstand til Geels Skov, Furesøen, Lyngby Sø, Bagsværd Sø, 3 km til DTU og ikke langt fra Lyngbys pulserende handelsliv.

Denne skønne 73 kvm stue-lejlighed har gennemgået en totalistandsættelse for 3-4 år siden med nyt køkken, nyt badeværelse, ordnede gulve, vægge og lofter.

Lejligheden indeholder en entre, nyt køkken (med både opvaskemaskine og vaskemaskine), nyt badeværelse, et meget stort værelse samt et rigtig fin størrelse værelse og en stor rummelig stue. Her har du et godt lysindfald og god plads til gæster. Fra stuen har du udgang til altanen.

Lejligheden er velegnet til det unge par, seniorparret, som studielejlighed, som delelejlighed eller som forældrekøb.

I ejerforeningen finder du vaske- og tørrerum samt mulighed (skrives op) for parkeringspladser i gården, med eller uden carport.

Adressen er meget central og har alting i gåafstand. Det drejer sig både om Virum Station med S-tog samt flere indkøbsmuligheder med Føtex, Rema 1000, Meny og Fakta samt specialforrertninger. Har du bil, er der heller ikke langt til motorvejen og nem adgang til København og omegn.

Lejligheden er bestemt et besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller kontakt os på 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.