Mølleåparken 6, 3. K., 2800 Kongens Lyngby

2-værelses lejlighed i det eftertragtede Mølleåparken beliggende i et naturskønt område

- God og brugbar altan med plads til et bord og et par stole.

- Kort afstand til DTU - 5 minutter på cykel.

- Beliggende kun 3 km fra Lyngby Centrum og få hundrede meter til Brede idrætsforening med masser af fodboldbaner samt under 500 meter fra Brede Station.


Leder du efter en god lille lejlighed tæt på natur og masser af indkøbsmuligheder så er Mølleåparken 6, 3 k lige noget for dig.
Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne 2-værelses lejlighed i det idylliske Brede. Her er der ikke langt til hverken sø eller skov med mulighed for både smukke gå- eller løbeture gennem Ravnholm, Ørholm, Brede og til Dyrehaven.

Brede Station ligger under 500 meter væk, som kan føre dig til Lyngby Station. Det tager kun 10 min i bil. Dertil kort afstand til DTU.

Selve boligkomplekset har en god blanding af både unge og gamle og man kan allerede ved ankomsten til området fornemme at roen sænker sig.

Lejligheden består af en god entre, med adgang til et badeværelse. Fra entré går du videre ind i køkkenet, hvor der er installeret opvaskemaskine. Det er et åbnet køkken, med adgang ud til stuen, hvor du har direkte adgang til overdækket terrasse, så udsigten kan nydes i næsten alt slags vejr. Desuden et soveværelse med plads til et stort skab.

Der er tilknyttet et kælderrum til lejligheden og derudover er der også i kælderen cykelparkering og vaskerum.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Lyngby, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Hvis du sætter pris på en lejlighed på en attraktiv beliggenhed, så er Mølleåparken 6, 3, K bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.