Aprilvej 78, 2860 Søborg

Sjældent udbudt villa i ét plan med stort køkken-alrum og stue.

- Meget velholdt bolig med tre gode værelser og et mindre værelse.

- Hyggelig have med solrige terrasser.

- Kort afstand til indkøb, skole, institutioner samt hurtig og nem adgang til København med offentlig transport eller cykel.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har fornøjelsen at udbyde denne veldisponerede og indflytningsklare etplansvilla.

Boligen er oplagt til familien, der gerne vil have en god planløsning med mange muligheder for at indrette sig. Da boligen er i ét plan, er den også oplagt til et ældre par, der søger en bolig med god plads.

Boligen indeholder en fin entré med plads til overtøj samt sko, og herfra træder du ind i hjertet af boligen.
En fantastisk stueafdeling med køkken-alrum og en hyggelig dagligstue. Her vil du opleve et godt lysindfald fra stuens ovenlysvinduer, brændeovn som giver hygge samt et nyere køkken, hvor maden kan laves mens børnene leger i stuen eller laver lektier.
Derudover har boligen tre gode værelser samt et mindre værelse, som kan indrettes i takt med at familiedynamikken ændrer sig.

Boligen har også et badeværelse med bruseniche samt gulvvarme og et praktisk bryggers med god opbevaringsplads. Her finder du også adgang til opbevaringsplads i loftrummet.
Hvis du ønsker et større badeværelse, er der mulighed for at udvide det nuværende.

Haven er omkranset af en nydelig nyplantet hæk og er nem at vedligeholde. Der er flere dejlige terrasser, så der er gode muligheder for at finde sol på alle tider af dagen eller skygge på de ekstra varme dage. I baghaven er der god plads til trampolin eller fodboldmål til børnene.

Til boligen hører også et udhus og et brændeskur.

Ejendommen er beliggende i det børnevenlige Mørkhøj med gåafstand til skole, institutioner, indkøb og offentlig transport. Skal du mod København har du 15 minutters kørsel til Indre By.

Boligen skal bestemt opleves, så vi glæder os til at se jer på en af vores åbne huse og ellers kontakt os på 88626020 for en fremvisning.