Chr Hauchs Alle 3C, 3500 Værløse

Unikt tilbagetrukken beliggenhed med terræn og udsigt til Hareskovens trætoppe 150 meter derfra

- Skøn terrasse med 180 graders grøn udsigt.

- Energimærke A2010 (årligt varmeforbrug jf. Energimærket er kun kr. 7.507)

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne skønne ejendom, beliggende i det eftertragtede Jonstrup i Værløse med Hareskoven (Jonstrupvang), Søndersø og den tidligere flyvestation Værløse som nærmeste naboer.

Allerede fra du ankommer til boligen lægger du mærke til den unikke tilbagetrukken beliggenhed, terrænforskellen, udsigten til Hareskoven samt den charmerende stemning.

Boligen indeholder i stueplan en entre, badeværelse, gæstetoilet, bryggers, tre værelser og stort køkken-alrum i åbent forbindelse til dagligstuen. Fra dagligstuen går du direkte ud i udestuen, hvorfra du har udgang til altanen med udsigt til skoven. Underetagen indeholder et the-køkken, badeværelse, walk-in rum samt stort værelse og stor stue med direkte udgang til den nedre terrasse. Fra terrassen har du adgang til udhuset med plads til værksted og opbevaring.

Af forbedringer kan nævnes, ny varmeløsning med Energimærke A2010 (luft-vand varmepumpe), to nye badeværelser og nyt toilet, nye Tarkett gulve (eg) med gulvvarme i hele stueplan. Der er monteret flere nye døre og vinduer i stueplan, vægge og lofter er spartlet og malet. Underetagen er renoveret med nyt køkken og badeværelse. Hertil er de fleste el-installationer blevet udskiftet.

Ejendommen har en skøn beliggenhed på en lukket vej, hvor naboskabet er i højsædet og børnene kan rende rundt med legekammerater uden at bekymre sig særligt om trafik.

I Jonstrup ligger Jonstrup Skole (afdeling af Lille Værløse Skole), der har en tilhørende FFO som har en afdeling fra 0-2 klasse samt Egeskolen (Furesøs 10. klasse). Hertil findes også lilleskolen, Ballerup Ny Skole, som dækker 0-9 klasse, som kan udforskes kun få minutters gang fra ejendommen via skoven. Desuden har du vuggestue/børnehave få hundrede meter fra ejendommen.

Ejendommen er yderst velbeliggende med få minutters gang fra Hareskoven, naturområdet ved den tidligere flyvestation Værløse, indkøb (Rema 1000) og Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård, der er kendt langt udover lokalområdet. Jonstrup er desuden en bydel i udvikling. Lige uden for hoveddøren tilbydes altså masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation - som i dag er et rekreativt område.

Boligen er oplagt til familien med børn, familien der ønsker at lave en teenageafdeling i underetagen, dem som ønsker at leje underetagen ud (det har nuværende ejere gjort tidligere) samt oplagt til et 2-familieshus. Hvis du ønsker fuldstændig ro, nærhed, lys og luft og ønsker at bo helt tæt på naturen i skønne omgivelser, hvor du fra boligen kan opleve dådyr, egern og et utal af fuglearter, så er Chr Hauchs Alle 3C bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se dig på åbent hus med tilmelding eller bestil en fremvisning på 88626020.