Lyngborghave 16, ST. TH., 3460 Birkerød

Eftertragtet høj stuelejlighed centralt i Birkerød

- Kort afstand til offentlig transport, Birkerød Station samt indkøb.

- Veldrevet ejerforening og hyggelige fællesarealer.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine 4-værelses lejlighed på en central beliggenhed i Birkerød.

Lejligheden indeholder 2 lyse stuer en suite med god plads til spise- og opholdsstue. Derudover 2 mindre værelser som kan samles til 1 stort værelse. Dertil finder du et funktionelt og rummeligt køkken med spiseplads og et lyst badeværelse og lille bryggers med vaskemaskine. I gangen finder du godt med opbevaringsplads i form af et stort indbygget skab.
Boligen har pæne gulve som dog trænger til en slibning.

Ejerforeningen er meget veldrevet og har pæne fællesområder og du har som ejer brugsret til fælles vaskeri, tørreplads, kælderrum og gode parkeringsforhold.
Fra lejligheden er der gåafstand til Birkerød Station men der går også bus kort fra matriklen. Der er kort afstand til skole og institutioner, indkøb og vil du benytte de nærliggende grønne områder så har du ikke langt til Sjælsø, Furesøen og Bistrup Hegn.

Lejligheden er oplagt til seniorer, det unge par som vil starte familie eller den enlige.

Vi glæder os til at fremvise lejligheden kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på 88620204 for en personlig fremvisning.