Lyngbyvej 347B, 1. TV., 2820 Gentofte

Totalistandsat og indflytningsklar 3-værelseslejlighed

- Centralt beliggende

- Kort afstand til København

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu den fornøjelse at udbyde denne totalistandsatte lejlighed, centralt beliggende i Gentofte.

Denne skønne 77 kvm lejlighed har gennemgået en totalistandsættelse i år af nuværende ejer.
Ny el-installation, nyt køkken, nyt badeværelse, nye gulve, nye døre, spartlet, filtset og malet vægge og lofter. Der er bygget en væg mellem stue og spisestue, således man får et ekstra værelse. Det vil sige lejligheden består nu af to gode værelser og en stor stue med plads til både daglig- og spisestue. Det ekstra værelse giver ekstra plads, og lejligheden kan dermed rumme et børneværelse, kontor eller noget helt tredje.

Derudover består lejligheden af en entré og gang, et fint størrelse sort-hvidt køkken samt tilsvarende badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I et af værelserne er der et praktisk indbygget skab, som gør værelset rummelig og stor.

Det er altså en fuldstændig indflytningsklar lejlighed.

Der er en fransk altan til lejligheden, og med lejligheden tilhører et kælderrum.

Udelivet kan nydes på det grønne fællesareal. Det er ligeledes muligt at nyde naturoplevelser ved Gentofte Sø, hvor der kan foretages forskellige aktiviteter i løbet af året. Der er endvidere et lille vandløb bag ejendommen, og som supplement til den skønne natur har du også butikker på Gentoftegade og Vangede S-togsstation ganske tæt på. Der er busstopssted foran lejligheden og på modsatrettede side med retning direkte til København og uddannelsesstederne. Du kan komme på Helsingørmotorvejen på få minutter, og du er på Rådhuspladsen på under 20 minutter.

Hvis du sætter pris på en indflytningsklar lejlighed, så er Lyngbyvej 347B, 1. tv. et besøg værd. Ring og bestil en fremvisning, tilmeld dig et af vores åbent hus med tilmeldinger eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.