Hasselhaven 23, 3500 Værløse

Arkitektonisk flot enderækkehus fra 2006 beliggende i det skønne og rolige Ryget Skovby.

- 4 værelser udover stuer.

- Egen carport.

- Tæt på Hareskoven, Farum- og Søndersø, golfklub, bymidte, skole, institution og offentlig transport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne perle af et rækkehus fra 2006 i det smukke Kirke Værløse, Ryget Skovby. Rækkehuset har som et af de få rækkehuse 4 værelser udover stuerne, hvilket giver mulighed for den større familie. Hvis ønskes, kan gipsvæg ind til det fjerde værelse dog nemt fjernes og dagligstuen gøres større.

Allerede når du ankommer til området omkring Hasselhaven 23, fornemmer du roen og de behagelige omgivelser, hvor børnene i fred og ro kan lege på legepladserne, spille fodbold, løbe på løbehjul og meget mere.

Rækkehuset består af en forhave med egen carport og skur. Herfra går du ind ad hoveddøren, hvor du kommer ind i en lille entre med plads til at hænge jakker og stille skoene. Fra entréen ligger der et værelse til højre og lige fremme og til venstre ligger husets centrale del, køkken-alrummet og i forlængelse heraf dagligstuen, hvor du har direkte adgang til den hyggelige baghave.

Til højre for dagligstuen ligger et værelse og til højre for køkken-alrummet ligger husets badeværelse. I forlængelse af køkken-alrummet går trappen op til 1. sal der består af 2 værelser. Fra trappesatsen på 1. sal har du åbent kik ned til køkken-alrum. Dette giver ejendommen en helt unik planløsning. Sælger benytter i dag repos som en lille kontor-plads.

Både køkken og badeværelse er af mærket Svane.

Ejendommen er beliggende i et nyere boligområde kendetegnet ved moderne kvalitetsbyggeri i rolige omgivelser tæt på Værløse Golfklub, Farum Sø, Søndersø med badebro samt Hareskoven. Desuden tæt på er Søndersøskolen, institution og sportsfaciliteter som multisportshal, svømmehal, rideskole og Fitness World. Derudover har du let adgang til motorvej og ejendommen ligger tæt på Værløse Station og bymidte.

Et indbydende rækkehus i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.