Bringekrogen 7, 3500 Værløse

Rækkehus i det charmerende Jonstrup på lukket og børnevenlig vej.

- Hyggelig have, hvor man både kan sidde i forhaven og baghaven alt efter solen.

- Gå-afstand til Hareskoven, Søndersø samt naturområdet ved den gamle flyvestation.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette rækkehus, beliggende i det eftertragtede Jonstrup i Værløse med Hareskoven, Søndersø og den tidligere flyvestation Værløse som nærmeste naboer.

Allerede fra du ankommer til området lægger du mærke til roen og den charmerende stemning. Rækkehuset har to forskellige indgange henholdsvis fra nedre og øvre del af boligen. Indgangen fra carporten der er den mest naturlige at benytte, leder igennem baghaven og ind i entre/gang. Herfra har du adgang til 2 værelser samt badeværelse og bryggers. Yderligere har du også adgang til to disponible rum. Fra gangen går trappen op til øvre del af boligen, der består af repos, badeværelse, stor stue samt køkken. Tidligere var der en overdækket terrasse ud fra stuen, denne er inddraget til stue og indgår i bolig kvm. Fra køkken har du direkte udgang til boligens anden udgang, den hyggelige forhave.

Til ejendommen hører en carport og skur. Boligen trænger til en kærlig hånd.

Ejendommen har en skøn beliggenhed på en lukket vej, hvor naboskabet er i højsædet og børnene kan rende rundt med legekammerater uden at have bekymringer om trafik. Stemningen er defineret lidt som et landsbymiljø, hvor der er et rigtig godt naboskab med vejfest, julehygge, øl over hækken og altid adgang til en hjælpende hånd og opsyn ved ferier. Der er en god blanding af børnefamilier, familier hvor børn er flyttet hjemmefra samt seniorer, hvilket giver det helt specielle fællesskab.

I Jonstrup ligger Jonstrup Skole (afdeling af Lille Værløse Skole), der har en tilhørende FFO som har en afdeling fra 0-2 klasse. Kendetegnende for den lokale skole er, at alle elever, lærere og forældre kender hinanden. Desuden har du vuggestue/børnehave få hundrede meter fra ejendommen, med egen sti dertil.

Ejendommen er yderst velbeliggende med få minutters gang fra Hareskoven, naturområdet ved den tidligere flyvestation Værløse, indkøb (Rema 1000) og Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård, der er kendt langt udover lokalområdet. Jonstrup er desuden en bydel i udvikling. Lige uden for hoveddøren tilbydes altså masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation - som i dag er et rekreativt område.

Boligen er både oplagt til unge med og uden børn, middel aldrende og seniorer. Hvis du ønsker fuldstændig ro, nærhed, lys og luft og ønsker at bo helt tæt på naturen i skønne omgivelser, hvor du fra boligen kan høre får og køer, så er boligen bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se dig på åbent hus med tilmelding eller bestil en fremvisning på 88626020.