Latyrushaven 36, 2765 Smørum

Totalt istandsat rækkehus på en af de absolut bedste beliggenheder i Smørum

- Kun 200 meter fra Boesagerskolen og daginstitution.

- Nyt åbent køkken-alrum fra Vordingborg køkken.

- Beliggende kun 300 meter fra Smørum Centret og idrætsfaciliteter samt 2 km fra Måløv Station

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette indbydende rækkehus i total indflytningsklar stand og beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum.

Allerede ved ankomsten til området sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Omgivelserne er trygge, hvor børnene kan løbe ud og lege med andre børn, på de mange legepladser der er i området. Men området består udover af børnefamilier også af par uden børn samt seniorer.

Rækkehuset har gennemgået en stor renovering I 2017 og 2018, hvor kan nævnes: Vordingborg køkken med Siemens studioline hvidevarer, nyt badeværelse på 1. sal med gulvvarme, alle vinduer og yderdøre er skiftet til Velfac 2-lags, installeret ny varmeveksler og varmtvandsbeholder med udetemperaturstyring, stuen er fuldspartlet, der er opsat filt, malet og sat gipslofter op samt stuegulvet er slebet og olieret, der er sat nyt tagpap på skur og installeret ny radiator i skur samt gæstetoilet er spartlet og malet. Derudover er der i 2015 sat lydisoleret gipsvæg op imellem børneværelse og soveværelse og dermed er børneværelserne blevet lige store).

Du flytter altså ind i et direkte indflytningsklart rækkehus, velkommen til Latyrushaven 36.

Rækkehuset består i stueplan af en entre, et toilet, åbent køkken og i forlængelse af køkkenet spiseafdeling og dagligstue. Fra dagligstuen har du direkte adgang til baghaven, hvor du kan nyde mange gode stunder om sommeren. Første salen består af tre gode værelser samt et stort badeværelse med vaskesøjle. Derudover har du adgang til et udnyttet loftrum, hvor du har rigeligt med mulighed for opbevaring.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til Boesagerskolen, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, ellers er du kun 2 km fra Måløv Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan også nemt komme på motorvejen.

Hvis du sætter pris på et totalt indflytningsklart rækkehus på en af de bedste og mest centrale beliggenheder i Smørum, så er Latyrushaven 36 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.