Buegården 17, 2. TV., 2880 Bagsværd

Rummelig 2-værelses lejlighed istandsat med kvalitetsmaterialer – total indflytningsklar.

- Beliggende centralt i Bagsværd få minutter fra Bagsværd Station og indkøb.

- Ligger i en den veldrevne ejerforeningen "Buegården" med altan og privat parkeringsplads.

- Oplagt til det unge par, den enlige eller studerende.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indflytningsklare 2-værelses lejlighed centralt i Bagsværd.

Lejligheden er gennem de seneste år blevet gennemrenoveret i pæne og gode materialer og indeholder en rummelig lys stue med åbent HTH-køkken. Her har du god plads til et spisebord og sofaafdeling. Fra stuen er der udgang til en hyggelig altan i en fin størrelse med eftermiddags- og aftensol.
Herudover finder du et lækkert badeværelse med bruseniche og et soveværelse med plads til pusleplads samt walk-in-closet.

Når du kommer til bebyggelsen, bærer den klart præg af, at det er en velholdt ejerforeningen med fine opgange og et pænt vedligeholdt fællesområde. Udover privat parkeringsplads har du også eget kælderrum og adgang til fælles vaskeri.

Med få minutters gang til Bagsværd Station kommer du hurtigt mod København med S-toget eller med bus mod Lyngby eller Ballerup. Dertil finder du også masser af handlemuligheder i Bagsværd Centrum, så der er ikke langt hjem med indkøbsposerne.

Lejligheden er perfekt til førstegangskøberen, det unge par, den enlige, forældrekøb eller det ældre par som ønsker en indflytningsklar lejlighed i en eftertragtet ejerforening, centralt i Bagsværd.
Kontakt os på 88626020 for en personlig fremvisning af lejligheden - du vil ikke blive skuffet.