Klausdalsbrovej 112, 2860 Søborg

Mulighed for at bygge sit eget hus på central beliggenhed i Søborg.

- Hjørnegrund med skøn have der giver mange muligheder for hyggekroge.

- Kort afstand til grønne områder som Hareskoven, Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

- Kort afstand til skole, S-tog (Buddinge Station eller Stengården Station), institution og indkøb.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at tilbyde denne sjældne mulighed for at bygge sit eget hus på en helt central beliggenhed i Søborg.

Ejendommen er oplagt til familien der søger at bygge sit kommende drømmehus. Allerede fra du ankommer til ejendommen føler du dig godt tilpas med den meget indbydende og charmerende hjørnegrund, hvor du har de bedste muligheder for at bygge dit nye kommende hjem.
Boligen indeholder to stuer, et badeværelse i hvide klinker, et stort soveværelse og et køkken. Herudover finder du et en udestue, anneks, vaskerum og en overdækket terrasse.

I børnevenlige og fredelige omgivelser har du nu mulighed for at bygge et nyt hus på en rolig villavej i Gladsaxe Kommune, der er blandt landets bedste børnekommuner. Udvalget af institutioner og skoler er gode og inden for kort afstand. Buddinge Centret og Søborg Hovedgade med blandt andet specialforretninger, flere fødevarebutikker samt hyggelige caféer og restauranter. Der er ligeledes gode busforbindelser samt kort afstand til Buddinge Station, Gladsaxe Trafikplads samt den kommende letbane.

Skal du på større indkøb har du få minutter i bil eller bus til Lyngby Storcenter. Hopper du op på cyklen, har du heller ikke langt til grønne områder som Bagsværd Sø, Lyngby Sø og Hareskoven.

Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller kontakt os for en fremvisning på 88626020.