Gammelmosevej 327B, st., 2880 Bagsværd

Beliggende centralt i Bagsværd for enden af lukket vej.

- Bolig i flot stand med skøn have

- Kort afstand til Stengården Station, Hareskoven, Bagsværd Sø og Lyngby Centrum

- Delt dobbelt carport

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende villalejlighed beliggende i stueplan på central placering i Bagsværd for enden af blind vej. Boligen har gennemgået en større renovering de sidste år, og resultatet er meget smagfuldt. Af renoveringer kan nævnes, nye vinduer i stuer og værelse fra 2017, nye køkkenvinduer fra 2020, nye gulve i gang og spisestue, ahorn lamelparket, fra 2016, kælderen istandsat i 2019/2020 med fælles vaskerum og tørrerum. Lærketræs-terrassen er renoveret i 2019.

Du ankommer til boligen ved at køre ned ad den lukkede vej, hvor du straks mærker roen og uforstyrretheden. Boligen ligger for enden af vejen, hvor der samtidig også er rigeligt med parkeringspladser til både dig og gæster.

Ejendommen indeholder en fælles entre med overboen, hvorfra du har adgang til selve boligen der består af en fordelingsgang, der giver adgang til boligens andre rum, som er, badeværelse, de tre store værelser, køkken samt spisestue. Desuden har du nedgang direkte til kælderen fra gangen. Fra spisestuen har du adgang til dagligstuen samt udgang til den skønne terrasse, hvor du kan nyde solen hele dagen.

Indgangen til boligen sker via det store vindfang hvor der er rigeligt med plads til fx at have både cykler og barnevogne. Vindfang samt kælderen deles med overboen.

Haven er endnu en af boligens plusser, især den store træterrasse, som giver de bedste muligheder for hyggelige stunder i venner og families selskab. Uanset hvor du opholder dig i haven, indbyder den til at forblive uden for.

Ejendommen ligger op ad Bagsværdfortet. Derudover ligger boligen kun få km fra skøn natur som, Hareskoven hvor du kan gå ture, løbe eller cykle på de mange mountainbike ruter der er, Aldershvile Slotspark og Bagsværd Sø, som er dejlige rekreative områder, hvor naturen kan nydes.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Stengården Station ligger 500m derfra), Hillerødmotorvejen eller du kan cykle til København på supercykelstien. Lyngby centrum med hovedgaden, Lyngby Storcenter og Magasin ligger under 4 km derfra.

Hvis du sætter pris på en ejendom, med mange indretningsmuligheder og tæt på det hele, med godt naboskab og en del børnefamilier i nærområdet, så er Gammelmosevej 327B, stuen, bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.