Bringevej 115, 3500 Værløse

Enderækkehus fra 2007 i det charmerende Jonstrup på lukket og børnevenlig vej.

- Hyggelig stor have, hvor man både kan sidde i forhaven og baghaven alt efter solen.

- Gå-afstand til Hareskoven, Søndersø samt naturområdet ved den gamle flyvestation.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette enderækkehus fra 2007 med gulvvarme i alle rum, beliggende i det eftertragtede Jonstrup i Værløse med Hareskoven, Søndersø og den tidligere flyvestation Værløse som nærmeste naboer.

Allerede fra du ankommer til boligen lægger du mærke til roen og den charmerende stemning.
Boligen indeholder en entré som ligger i åben forbindelse til køkken, bryggers, badeværelse og værelse. Derudover består boligen af en stor åben spise-og dagligstue. Fra stuen har du adgang til husets andet værelse. Kendetegnende for boligen er lysindfaldet, som du primært får fra de store vinduespartier ud mod baghaven, hvor du kan nyde de skiftende årstider. Derudover bliver du overrasket over den gode skabsplads der er i boligen.

Både forhave-og baghave er indrettet hyggeligt og især baghaven overrasker med størrelsen. Naturligvis kan du gå hele vejen rundt om huset i haven.

Til ejendommen hører en carport samt skur.

Ejendommen har en skøn beliggenhed på en lukket vej, hvor naboskabet er i højsædet og børnene kan rende rundt med legekammerater uden at have bekymringer om trafik. Stemningen er defineret lidt som et landsbymiljø, hvor der er et rigtig godt naboskab med vejfest, julehygge, øl over hækken og altid adgang til en hjælpende hånd og opsyn ved ferier. Der er en god blanding af børnefamilier, familier hvor børn er flyttet hjemmefra samt seniorer, hvilket giver det helt specielle fællesskab.

I Jonstrup ligger Jonstrup Skole (afdeling af Lille Værløse Skole), der har en tilhørende FFO som har en afdeling fra 0-2 klasse. Kendetegnende for den lokale skole er, at alle elever, lærere og forældre kender hinanden. Desuden har du vuggestue/børnehave 150 meter fra ejendommen, med egen sti dertil.

Ejendommen er yderst velbeliggende med få minutters gang fra Hareskoven, naturområdet ved den tidligere flyvestation Værløse, indkøb (Rema 1000) og Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård, der er kendt langt udover lokalområdet. Jonstrup er desuden en bydel i udvikling. Lige uden for hoveddøren tilbydes altså masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation - som i dag er et rekreativt område.

Sælger flytter alene fordi de mangler kvm, familien er blevet for stor. De flytter dog ikke fra området, de ønsker blot at finde sig en større bolig, for de ønsker på ingen måde at forlade denne perle Jonstrup er.

Boligen er både oplagt til unge med og uden børn, middel aldrende og seniorer. Hvis du ønsker fuldstændig ro, nærhed, lys og luft og ønsker at bo helt tæt på naturen i skønne omgivelser, hvor du fra boligen kan høre får og køer, så er boligen bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se dig på åbent hus med tilmelding eller bestil en fremvisning på 88626020.