Åkandehaven 176, 2765 Smørum

Stor villa på 187 kvm beliggende på lukket vej centralt på en af de bedste beliggenheder i Smørum.

- Kun 1 km fra Smørum Centret og Smørum idrætspark og under 2 km fra Måløv Station.

- 400 meter fra Balsmoseskolen hvor der også ligger et grønt sportsområde.

- Stort åbent køkken-alrum med plads til hele familien.

- Hyggelig have med overdækket terrasse der samler familien på de dejlige forårs-og sommerdage.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne villa beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum med kort afstand til det hele.

Allerede ved ankomsten til området sænker roen sig når du kører ned ad den lukkede villavej og hører fuglene kvidrer, og hvor du fornemmer med det samme at det er et område, hvor man kommer hinanden ved og passer på hinanden.

Boligen indeholder entre, et stort åbent køkken-alrum, hvor familien kan samles, en stor dagligstue, yderligere en spisestue til store selskaber, 3 gode værelser et stort badeværelse med spa samt et toilet.

Boligen henvender sig både til dem der ønsker meget plads samt den sammenbragte familie.
Til boligen hører også en overdækket terrasse samt en murret garage. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til skoler, institutioner, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Måløv by ligger under 2 km derfra, her er der cafe, blomsterhandler, restauranter, indkøbsmuligheder samt en Fitness World.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, ellers er du under 2 km fra Måløv Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, hvor du kan stå af på Vanløse Station og tage metroen videre herfra. Derudover kan du komme på motorvejen kun små 4 km. derfra.

Hvis du sætter pris på en god gedigen villa på en af de mest centrale og attraktive beliggenheder i Smørum, så er Åkandehaven 176 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.