Frederiksborgvej 111, 3500 Værløse

Historisk og sjældent udbudt ejendom ”Halvvejshuset” på en enestående beliggenhed mellem Bagsværd og Værløse.

- Blandet bolig/erhverv med erhvervsdel på 61 kvm.

- Fantastiske omgivelser af skov og marker.

- Trænger til renovering.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde det historiske "Halvvejshus". Ejendommen har været i familieeje i mange årtier, men skal nu have sig en ny ejer. Ejendommen har gennem tiden været drevet som ishus, grill, sandwich og take-away.

Boligen ligger i fantastiske omgivelse med Hareskoven på den ene side og Bagsværd Sø og Furesøen på den anden. De grønne områder omkring boligen er vidunderlige og perfekte gåture med familien og gode muligheder for at dyrke sport med fine lange stier for både løbere og cyklister.

Ejendommen indeholder et stort erhvervskøkken med ind- og udgang til Frederiksborgvej, hvor der kommer mange forbipasserende i bil og på cykel.
Fra køkkenet går man ind i boligdelen som i stueplan indeholder et mindre køkken, en stor stue, 2 gode værelser, et badeværelse og en entré. Fra stuen har du et fantastisk view udover de nærliggende marker og skov som kan nydes hele året rundt.
På 1. salen finder du 2 værelser og et toilet.
Boligen har både en mindre kælder under erhvervsdelen, men også en god opbevaringskælder under boligdelen.

Boligen trænger til renovering, men har rammerne til at blive et fantastisk sted for familien og fleksible muligheder med en erhvervsdel på 61 kvm som sjældent findes.

Ejendommen opvarmes med et pillefyr.

Ejendommen er oplagt til køberen der søger mulighed for både bolig og erhverv under et med et super udstillingsvindue mod Frederiksborgvej og samtidig i fornuftig afstand til indkøb i bycentrum.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk

OBS: Ejendommen lejes ikke ud.