Jarlsvej 33, 3650 Ølstykke

Charmerende og velholdt villa på lukket vej.

- Garage på 50 kvm samt indkørsel med plads til to biler.

- Tag fra 2009.

- Indbydende ugenert have.

- Tæt på daginstitutioner, skoler, fritidsaktiviteter, grønne områder, indkøb S-tog og Egedalcentret.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende villa i flot stand, der er placeret for enden af stille lukket vej.

Allerede fra du ankommer til ejendommen bliver du opmærksom på roen, som sænker sig og fuglene, der kvidrer. Ejendommen ligger tilbagetrukket på grunden med hyggelig ugenert og velholdt have med solrige flisebelagte terrasser. Haven indbyder til udeliv og er et oplagt sted at nyde et glas vin i gode venner og families lag.

Ejendommen har gennemgået en renovering som omfatter blandt andet en tilbygning fra 2009 med køkken i stueplan og soveværelse på 1. sal. Derudover blev der i 2009 anlagt nyt sort tegltag på hele huset. Desuden er der lavet nyt badeværelse i stueplan i 2018 og en opdatering af bryggers i 2022. Ejendommen fremstår lys og smagfuld med god plads og i rigtig fin stand.

Ejendommen er beliggende i Ølstykke, i et meget roligt villakvarter tæt på daginstitutioner, skoler, fritidsaktiviteter, grønne områder, indkøb S-tog og Egedalcentret. Lige ude foran er der stisystem, der blandt andet fører direkte til skoler og fritidsaktiviteter.

Boligen indeholder i stueplan entre, bryggers, badeværelse, spise-og dagligstue samt stort køkken.
På 1. sal er der tre store gode lyse værelser samt et stort badeværelse med dobbelt bruser og 2 håndvaske.

Husets nerve er den store stue, hvor spiseafdelingen er i åben forbindelse til det store køkken, et rigtigt samtale-køkken. Fra køkkenet har du direkte udgang til en stor terrasse via store foldedøre, der både giver oplevelsen af at trække haven ind i køkkenet, men også køkkenet ud i haven. Uanset vejret har du alle muligheder for hyggelige stunder, både inde som ude.

Hvis ønsket er at få et ekstra værelse eller lave om på rumopdelingen kan dette nemt lade sig gøre. Der er muligheder for både alternativ rumopdeling på 1. sal samt nem mulighed for reetablering af ekstra værelse i stueplan.

Til boligen hører en 50 kvm garage samt et stort skur bagved huset. Derudover er der et stort veludnyttet loftrum til opbevaring.

Hvis du sætter pris på en yderst velholdt og indflytningsklar ejendom, så er Jarlsvej 33 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os for personlig fremvisning på telefon 88626020 eller e-mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.