Liljehaven 75, 2765 Smørum

Spændende kædevilla i flere plan med flot udsigt udover Smørum og grønne arealer

- Kun 1 km fra Balsmoseskolen og 1.5 km fra Smørum Centret.

- Stor bolig med 174 etagemeter.

- Mulighed for at sætte sit eget præg på boligen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne spændende kædevilla, der ligger i Liljehaven et aflukket og børnevenligt boligområde, som er opført i fire åbne og forskudte plan. Boligen har en dejlig lukket og solrig have samt en altan med fantastisk udsigt udover Smørum by samt grønne kuperede områder.

Boligens fire forskudte plan er fordelt med et kælderplan med bryggers/vaskerum samt et disponibelt rum, oplagt til hobbyrum, teenagerum eller noget helt andet.

Fra kælderen går du op i boligens nedre plan der består af 3 gode soveværelser samt badeværelse. Fra dette plan har du også adgang direkte ud til Carporten. Fra nedre plan går du op i stueplan der består af stort køkken-alrum med god spiseplads og familiens naturlige indgangsparti. Fra stueplan går du op til boligens øverste plan der består af en stor og lys opholdsstue med udgang til en anvendelig altan med et fantastisk view udover Smørum og grønne områder.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det er uanset om du skal til Balsmoseskolen, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, og du er kun 1.5 km fra Kildedal Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan ligeledes nemt komme på motorvejen.

Hvis du sætter pris på en spændende kædevilla, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg, så er Liljehaven 75 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.