Skovsøen 52, 2880 Bagsværd

Unik og eventyrlig have

- Indbydende udestue med skønt lysindfald og kik udover haven.

- Tæt på Hareskoven og Bagsværd Sø.

- Tag fra 2017 samt helt ny udestue fra 2021.

- Dobbelt carport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Skovsøen 52, en bolig med en helt unik have, som skal opleves.

Allerede fra du ankommer til ejendommen og parkerer bilen i carporten, lægger du mærke til det helt specielle udtryk huset og carporten har, med sit vildtvoksende tag. Fra carporten går du ud i haven, som åbner sig op, fra sin mest indbydende side. I haven har du både store træer, små træer, niveauforskel, alverdens forskellige beplantninger, orangeri, fuglebad, hyggekroge og græsplæne. Der er altså både mulighed for at fortabe sig i haven, nyde udsigten og fuglekvidderen i sol og skygge, men også nyde de forskellige spisepladser i venner og families lag. Det være sig under blåregnen eller på græsplænen, hvor der også er plads til en trampolin eller fodboldmål.

Ejendommen består i stueplan af entre, åbent køkken til stue, to værelser, hvoraf det ene bruges som stue samt et toilet. Fra værelset der benyttes som stue er der direkte udgang til den helt nye udestue.
Underetagen består af stort vaskerum, badeværelse, to store disponible rum samt stort opbevaringsrum.

Kendetegnende for boligen er lysindfaldet i både stueplan og underetage.

Sidste år blev der lagt ny fliser i haven for kr. 100.000, med den detalje at der blev lagt belysning i fliserne i en stor del af haven, hvilket giver et charmerende lys om aftenen.

Til boligen hører en dobbelt carport, 2 skure, orangeri samt et skur, der er isoleret til en værdi af kr. 200.000 med sildeben, brændeovn og termoruder. En perfekt hjemmearbejdsplads.

Boligen ligger tæt på Rema 1000, AB idrætsanlæg med fodbold, tennis, håndbold samt andre sports-faciliteter, Hareskov og Skovbrynet Station samt daginstitutioner. Bagsværd Kostskole og Bagsværd Friskole ligger ikke mange minutters cykeltur fra boligen. Ikke langt derfra har du bådet Lyngby Hovedgade samt Lyngby Centret og Magasin, som hele året byder på alt hvad hjertet kan begære.

Udover Hareskoven er der heller ikke langt til Bagsværd Sø og Aldershvile Slotspark som er dejlige rekreative områder, hvor naturen kan nydes hele året rundt.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Både Hareskov og Skovbrynet Station ligger i gå-afstand derfra), Hillerødmotorvejen eller du kan cykle til København på supercykelstien.

Hvis du sætter pris på en ejendom, med en beliggenhed helt tæt på Hareskoven, hvor du kan gå ture, løbe eller cykle på de mange mountainbike ruter der er, så er Skovsøen 52 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.