Søndergårdsvej 41, 3500 Værløse

Beliggende i det eftertragtede Søndersøkvarter kun 200 meter fra Søndersø og 1 km fra Hareskoven.

- Lave varmeomkostninger med det kombinerede jord-og solvarmeanlæg.

- Lukket område centralt beliggende i Værløse.

- Stort hus med skøn have og med 5 gode værelser udover stuer og køkken.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette skønne hus i Søndersøkvarteret kun 200 meter fra Søndersø. Boligen appellerer til den store familie der har brug for mange værelser, og som ønsker en indflytningsklar bolig.

Allerede fra du ankommer til boligen ligger du mærke til roen og den charmerende have, hvor du kan tilbringe mange timer om sommeren på terrassen i gode venner og families lag med en kop kaffe eller et glas vin, hvor I samtidig kan se egern løber rundt og plante lidt valnødder. Haven har flere hyggekroge og flisebelægningen går rundt om hele boligen.

Hele året rundt kan du udover at nyde roen i haven gå en tur rundt om Søndersø (den er ca. 5.5 km rundt). Ejendommen ligger kun 200 meter fra Søndersø, så man kan sige den næsten ligger i baghaven. Om sommeren kan du efter en gåtur eller en løbetur, slutte af med en svømmetur ved badebroen.

Ejendommen fremstår indbydende hele vejen rundt, hvilket du bemærker i alle boligens rum. Boligen består af entré, bryggers, gæstetoilet, badeværelse, fordelingsgang, 5 værelser samt et åbent køkken til spiseplads, hvorfra du går nogle trin ned til dagligstuen. Både fordelingsgangen, værelserne, spisestue og dagligstue har flotte bambusgulve. Fra dagligstuen har du direkte adgang til den overdækkede udestue med pejs, som giver mulighed for en ekstra stue, og hvor du har alle muligheder for at forlænge sommeren helt ind i foråret og efteråret. Fra udestuen kommer du direkte ud på den indbydende flisebelagte terrasse.

Til ejendommen hører en garage med integreret udhus, hvor det er oplagt gæster kan parkere eller hvis man har flere biler. Desuden en carport der ligger i forlængelse af indgangen til bryggers.

Ejendommen opvarmes med et kombineret jord-og solvarmeanlæg.

Søndersøkvarteret er et yderst eftertragtet kvarter i Værløse, og er et lukket og meget børnevenligt område, hvor børn roligt kan færdes på vejen, da det kun er beboerne der kører. Søndersøskolen og daginstitution ligger i gå- og cykelafstand (under 1.5 km derfra). Fitness World ligger 500 meter fra boligen og Værløse Bymidte er kun lige over 1 km. derfra med gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, kulturstedet Galaksen, hvor der afholdes koncerter og stand-up og Værløse S-tog med under 30 min. til Nørreport Station. Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Boligen er oplagt til den større børnefamilie, som samtidig også ønsker værelser til kontor eller overnattende gæster og ønsker en bolig i god kvalitet. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.