Gammelgårdsvej 10B, 2730 Herlev

Stor og rummelig bolig i flot og indflytningsklar stand med sjæl og 5 soveværelser.

- Stor gildesal i underetage med utallige anvendelsesmuligheder og badeværelse.

- Indbydende have med hyggelige have- og terrasseområder, hvor der er plads til både leg i haven, gang i grillen, og hygge til sent ud på aftenen.

- Hyggelig stue med pejs og spisestue forbundet med køkkenet.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne velholdte og charmerende murstensvilla i Herlev. Boligen henvender sig til dem, der søger en bolig der kan danne ramme familiens fremtidige sammenkomster som fødselsdage, barnedåb, konfirmationer, fester mv. og som har plads til den store familie.

Boligen indeholder et indgangsparti med gulvvarme og rummeligt skab med skydelåger. Dette fører ind til et hyggeligt Svane-køkken med god opbevaringsplads og med åbning ind til spisestuen, som giver dem der står i køkkenet og laver mad, rig mulighed for at tale med børnene, der laver lektier ved spisebordet eller gæsterne der sidder og nyder et glas vin. Fra spisestuen går du ind i dagligstuen. De to stuer opdeles af en pejs og giver en fantastisk stemning. Fra dagligstuen har du udsigt til haven og den solrige terrasse, hvor du hele sommeren kan nyde den lukkede have fra terrassen. Dette uanset om det der leg i haven, gang i grillen eller blot nyde godt selskab med familie og venner.

I boligens anden afdeling finder du 4 gode soveværelser og et badeværelse med kar. Her er der rig mulighed for den store familie, kan fordele værelserne og der er også mulighed for at slå værelser sammen til større værelser hvis dette ønskes. Herudover finder du et sidste værelse, som er adskilt fra boligens andre værelser, oplagt til teenage-afdeling eller separat voksenafdeling. Herfra er der udgang til terrasse. Derudover et gæstetoilet med gulvvarme.

I underetagen bliver man positivt overrasket over de mange anvendelsesmuligheder. Udover et godt bryggers med vaskefaciliteter samt opbevaringsplads finder du en stor gildesal med godt lysindfald og direkte adgang til badeværelse. Gildesalens rummelighed og de mange anvendelsesmuligheder er værd at bemærke. Sælger har både afholdt barnedåb, runde fødselsdage med over 50 gæster gæster, teenagefester mv i gildesalen. Den kan også bruges som legerum, computerrum, spillerum eller til overnattende gæster.

Ejendommen er utrolig velholdt og gennem nuværende ejers tid blevet gennemrenoveret. Af de seneste forbedringer kan nævnes: Fra 2015 til 2017 er 22 vinduer udskiftet, indgangsparti renoveret med åbent gangareal og gulvvarme, taget er renoveret i 2017 samt installeret nyt fyr i 2019.

Til ejendommen hører en mindre garage, overdækning i forbindelse med garagen samt et skur.

Derudover kan nævnes, at I grundejerforeningen er der et godt fællesskab med blandt andet årlig tøndeslagning til fastelavn.

Ejendommen er beliggende i Hjortespring tæt på grønne områder som Kildegården. Hjortespringbadet ligger også kort derfra og gå-afstand til busforbindelser og indkøb og heller ikke langt til BIG Shoppingcenter med mange specialbutikker og restauranter samt Herlev Bymidte.

Boligen henvender sig til den store familie der søger en flot og velholdt bolig med et væld af muligheder for at indrette sig og skabe rammerne om gode oplevelser. Kontakt os på 88626020 for en fremvisning eller mød op om søndagen på en af vores åbne huse.