Alfred Christensens Vej 19, 2850 Nærum

Charmerende og velholdt villa centralt i Nærum få 100 meter fra Hovedgaden på den ene side og Jægersborg Hegn på den anden side.

- Charmerende og velholdt villa centralt i Nærum få 100 meter fra Hovedgaden på den ene side og Jægersborg Hegn på den anden side.

- Nyt tag og 1. sal fra 2011 med rummelige værelser og hyggelig altan.

- Smuk have med lille vandløb, overdækket terrasse og flere oaser, hvor solen og roen kan nydes.

- Få kilometer til Dyrehaven, Strandvejen, Øresund og mange grønne rekreative områder.

- Oplagt til børnefamilien der søger en bolig på en stille venlig vej i et børnevenligt område.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende villa på en rigtig god beliggenhed i Nærum.
Når du ankommer til boligen, kan man straks fornemme den gode stemning og de flotte ydre rammer. Med en nydelig pudset facade, rødt tegltag fra 2011 og en pæn og hyggelig have er der en god sammenhæng på matriklen. Selv om der i tidens løb er lavet flere til- og ombygninger fremtræder boligen stilistisk helstøbt.

Boligen er indvendig velholdt, men der er gode muligheder for at sætte sit eget præg og lave andre løsninger som køkken-alrum.
Stueplan indeholder en entré med plads til overtøj, og derfra kommer man ind i 2 stuer en suite med højt til loft og de originale plankegulve. Herfra komme man videre ind i køkkenet, hvorfra der er nedgang til en terrasse i haven. I hele stueplan har man et godt lysindfald.

Herudover finder man et toilet/badeværelse og et godt soveværelse med altan.

På 1. salen finder man et stort badeværelse og to rigtig gode soveværelser med god plads. Fra det ene soveværelse har man en altan, hvor udsigten ud til haven kan nydes.

I det hele taget er der gode muligheder for at indrette sig og tilpasse sig efter familiens størrelse og behov.

Derudover har man adgang til en lille kælder med plads til vin og opbevaring. Dertil en indbygget garage, orangeri/drivhus og flere udhuse.

Haven er meget hyggelig og velanlagt med flere hyggelige soloaser, en overdækket terrasse og et hyggeligt lille vandløb fra et spejlbassin til en lille sø til at berolige sindet. Der er god plads på grunden til både lille fodboldbane, trampolin, køkkenhave eller hvad familien kunne tænke sig.

Udover at man kommer til at bo få 100 meter fra hovedgade med gode indkøbsmuligheder, er der heller ikke langt til Jægersborg Hegn, skole, institutioner, offentlig transport og med bil kort afstand til København eller nordpå ad motorvejen. Der er få kilometer til Øresund, Dyrehaven og mange andre grønne områder i Nordsjælland, hvor weekender og ferier kan nydes med familien.

Alt i alt en velholdt villa oplagt til børnefamilien med gode muligheder for at sætte sit eget præg på en rolig og eftertragtet beliggenhed i Nærum. Bestil en fremvisning på 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk