Astershaven 43, Smørumnedre, 2765 Smørum

Attraktivt rækkehus beliggende helt centralt i Smørum

- Kun 400 meter fra Boesagerskolen og 600 meter fra Smørum Centret.

- Mulighed for at sætte sit eget præg

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum med kort afstand til det hele.

Allerede ved ankomsten til området sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man kommer hinanden ved og passer på hinanden. Asterhaven er et charmerende lukket rækkehusområde med grønne områder, legepladser, fodboldbaner og fællesarealer. Områdets beboere er en stor blanding af børnefamilier, par uden børn samt seniorer.

Rækkehuset består af en fin éntre med adgang til toilet, samt videre adgang ind til spisestue og køkken samt dagligstuen. Fra stuerne er der store vinduer ud til baghaven, som giver stueetagen et skønt lys. Fra entré er der adgang til boligens 1. sal, som består af 3 gode værelser med indbyggede skabe samt badeværelse. Boligens kælder består af vaskerum og gildesal samt gode muligheder for opbevaring.

Til rækkehuset hører der en hyggelig for- og baghave, som kan benyttes afhængig af om man ønsker at nyde sommeren i solen eller skyggen. Derudover har du på første sal altan, hvor det er oplagt at sidde med en god kop kaffe og en bog og nyde roen hen på aftenerne.

Til boligen hører carport og udhus. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til Boesagerskolen, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, ellers er du under 2 km fra Måløv Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan komme på motorvejen kun små 4 km. derfra.

Hvis du sætter pris på et indbydende rækkehus, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg, på en af de bedste og mest centrale beliggenheder i Smørum, så er Astershaven 43 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.