Enebærvej 10, 3500 Værløse

Beliggende i det eftertragtede Søndersøkvarter kun 300 meter fra Søndersø og 1 km fra Hareskoven

- Lukket område centralt beliggende i Værløse og kun 1 km fra Værløse Bymidte med S-tog

- Et-plans kvalitets villa med fantastisk lysindfald.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne istandsatte ejendom i Søndersøkvarteret kun 300 meter fra Søndersø.

Fra du ankommer til boligen, ligger du straks mærke til den charmerende have med den sydvendte mur (opført i 2010) ved terrassen der giver de bedste vilkår for mange hyggelige timer om sommeren på terrassen i gode venner og familiers lag med en kop kaffe eller et glas vin. At halvdelen af terrassen er overdækket, giver kun endnu bedre muligheder for at nyde den uanset vejr, og du kan nemt holde fødselsdage og andre arrangementer. Haven har sin charme med det lidt lavere terræn under hængekøjen samt er stor nok til trampolin, fodboldmål og hygge på terrassen.

Ejendommen består af entré, fordelingsgang, bryggers, badeværelse, toilet, fire værelser samt et lille kammer, dagligstue og husets centrale køkken-alrum med udgang til den overdækkede terrasse. Kendetegnende for boligen er det helt igennem gennemførte lysindfald der er i boligen, især køkken-alrummet og stuen, med tagvinduerne. Køkkenøen har den fordel, at børnene kan sidde og lave lektier, mens der laves mad, eller gæsterne kan sidde og hygge sig samtidig med madlavningen, et rigtigt samtalekøkken. Hemsene på værelserne giver ekstra plads i værelserne og børnene mulighed for at trække sig lidt tilbage i en "hule". Ellers kan de bruges til opbevaring.

Kælderen giver boligen et ekstra pift, da den kan bruges til mere end blot opbevaring, især efter nuværende sælger fik lavet den om. Det har givet brugbare rum og især det store rum skiller sig ud, hvor der er blevet gravet ud, indlagt gulvvarme samt gjort lyskassen større så der kommer meget lys ind i dette rum. Desuden er der lavet toilet og bad samt installeret gulvvarme i vaskerummet i kælderen. Den kan bruges til overnattende gæster eller til teenageafdeling, mulighederne er mange.

Af renovering kan blandt andet nævnes: Udskiftet taget i 2010 (bølgeeternit), vinduer, vinduesrammer og døre udskiftet i 2010, ny carport fra 2011, lavet ovenlys i stuen og entreén, udskiftet vinduer til lavenergi, installeret pejseindsats i stuen, efterisoleret loftet samt lavet nyt køkken. Derudover er der nyt gasfyr fra 2015 samt lavet ny el-tavle. I 2016 er der lavet omfangsdræn med pumpe, hvor drænet løber langs med det store kælderrums nordlige og vestlige side. Disse sider er efterisoleret på ydersiden.

Til ejendommen hører en carport med plads til to biler samt to redskabsskure.

Hele året rundt kan du udover at nyde roen i haven gå en tur rundt om Søndersø (den er 5.5 km rundt). Ejendommen ligger kun 300 meter fra Søndersø, så man kan sige den næsten ligger i baghaven. Om sommeren kan du efter en gåtur eller en løbetur, slutte af med en svømmetur. Badebroen ved Søndersø ligger lige nedenfor, (300 meter derfra) når du går ud af stien fra Hybenvej, der ligger lige ved ejendommen. Du kan bade i søen året rundt og nuværende ejere har haft stor glæde af den.

Søndersøkvarteret er et yderst eftertragtet kvarter i Værløse, og er et lukket og meget børnevenligt område, hvor børn roligt kan færdes på vejen, da det kun er beboerne der kører. Søndersøskolen og daginstitution ligger i gå- og cykelafstand via stier og tunnel kun 500 meter derfra. Fitness World ligger 300 meter fra boligen og Værløse Bymidte er kun ca. 1 km. derfra med gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, kulturstedet Galaksen, hvor der afholdes koncerter og stand-up og Værløse S-tog med under 30 min. til Nørreport Station. Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Boligen er oplagt til familien der ønsker at bo i et eftertragtede kvarter og ønsker en bolig i god kvalitet. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus med tilmelding eller bestil en fremvisning på 88626020.