Ravnehusvej 43, 3500 Værløse

Helt unik arkitekttegnet sydlandsk inspireret ejendom – Hareskovbys hacienda.

- Beliggende i første parket med udsigt til eng og Hareskoven.

- Kort afstand til skole, institution, idrætsfaciliteter, S-tog.

- Det charmerende bryghus Skovlyst kun et stenkast derfra.

- Roen og naturen helt ind i ejendommen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne helt unikke arkitekttegnede sydlandske inspirererede liebhaverejendom, Hareskovbys hacienda, lige op til skoven med udsigt til eng og Hareskoven. Hvis du søger en ejendom, med en byggestil som du kender fra sydeuropa med runde tegl, den varme hvide facade og rustikt indvendigt - og en bolig der løbende er renoveret, så velkommen til Ravnehusvej 43.

Allerede fra du ankommer til boligen, ved du at her er du kommet til en helt unik ejendom, hvor du fornemmer stemningen fra start af, uanset hvilken årstid det er. En bolig som har et beskedent udtryk fra gaden af, men som åbner sig op så snart du kommer ind i boligen. Kendetegnende for boligen er det fantastiske lysindfald der er i hele boligen, det centrale køkken-alrum som fungerer rigtig godt indretningsmæssigt, dagligstuen med udsigt til skov og eng samt de tre terrasser, hvor du kan nyde foråret og sommeren med familie og gode venner, samtidig med du nyder den skønne udsigt til eng og skov.

Ejendommen indeholder entre, 4 værelser, et badeværelse, et toilet samt yderligere to badeværelser (uden wc), stort åbent køkken-alrum i åbent forbindelse til de to dagligstuer, der begge har adgang til hver sin terrasse. Derudover er der en tilhørende mindre underetage i god stand som består af et stort disponibelt rum, et lille disponibelt rum samt en sauna og bryggers med bad.

Til boligen hører en carport der er lavet om til et anneks.

Ejendommen er velegnet til både den mindre og store familie, hvor der er mulighed for at være sig selv i huset. Desuden giver boligen rig mulighed for at have gæster og selskaber både inde og ude, og den ligger ugenert fra naboer og forbigående. Hareskoven ligger lige ude foran døren med heste og køer på foldene om sommeren. Om du er til en løbetur eller en gåtur så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle Flyvestation Værløse, der ligger få km derfra og som i dag er et rekreativt område. Hvis du vil bade i Søndersø eller blot opleve naturen rundt om søen ligger den lige i forlængelse af Hareskoven og kun få km. fra ejendommen. du kan gå igennem Hareskoven til Søndersø.

Ejendommen ligger under 1.5 km fra den populære Hareskov Skole og Hareskovs idrætsanlæg. Hareskovby har et udbygget foreningsliv med blandt andet fodbold, tennis, ridning, yoga, svømning og gymnastik. Derudover har du under 2 km. til Hareskov Station og 2.5 km til Rema1000. Værløse Bymidte ligger kun 3 km fra ejendommen hvor du har mange gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, kulturstedet Galaksen, hvor der afholdes koncerter og stand-up og Værløse S-tog med under 30 min. til Nørreport Station. Derudover finder du i Værløse svømmehal og Fitness World. Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Boligen er til familien, der sætter pris på liebhaveri og har en forkærlighed for den sydlandsk inspirerede ejendom. Bestemt et besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus med tilmelding eller bestil en fremvisning på 88626020.